Hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Serik İmam Hatip Ortaokulu Kütüphanesinin açılışı yapıldı.

Serik İmam Hatip Ortaokulu, yeni kütüphanesine kavuştu. Geçtiğimiz Perşembe günü düzenlenen kütüphanenin açılış programına, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, İlçe Müftüsü İbrahim Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, hayırseverleri öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldılar.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Haluk Şimşek kütüphanenin sponsorluğunu üstlenen hayırseverlere teşekkür etti. Şimşek; ''Eğitim adına atılan her tohum bu ülkenin geleceğine yön veren fidanlar olacaktır. Ben hayırseverlerimizin çoğalması ve bu tarz eğitim yardımlarının artması temennisinde bulunuyorum.'' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz de, okumanın eğitim yuvaları olan okullarda başladığını, bu tarz güzel kütüphanelerle çocukların okuma sevgisinin daha da çoğalacağını ifade etti. Ekiz, kütüphanenin yapılmasına vesile olan okul müdürü Turgay Hakkı Ünver ile hayırseverler Ramazan Uysal ve Selim Şişman'a teşekkürlerini iletti. Daha sonra ise hayırseverlere plaket taktimi yapıldı.

Haber: Osman Türkçe


 

 

Editör: Haber Merkezi