Gençlik ve Spor Bakanlığı "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik ile Yeşilbahçe 4-6 Yaş Kur'an Kursunda öğrenim gören minikler spor yaptılar.

Serik Müftülüğü Yeşilbahçe 4-6 yaş Kur'an Kursları minik öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 100. Yıl Spor Salonunu ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen miniklere;  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü hakkında bilgi verdi. Spor salonunda yapılan faaliyetleri anlattı. "Koşabiliyorken Koş" projesinden bahsetti.

Tanıtımdan sonra Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ' ne yeni atanan Spor Uzmanı Nesrin Terzioğlu tarafından minik öğrencilere spor etkinliği yaptırıldı. Etkinlikler esnasında minikler çok eğlenceli zaman geçirdiler. Etkinlik için Kurs öğretmenleri ve minik öğrenciler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen ile Spor uzmanına teşekkür ettiklerini söylediler.

Etkinlikten sonra konuşma yapan Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen şunları söyledi: " Bakanlığımız Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ülke çapında başlatılan "Koşabiliyorken Koş'' projesi ile 7 den 77 herkesin spor yapması amaçlanmaktadır. Biz de "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak 100.Yıl Spor Salonumuzda Yeşilbahçe 4-6 yaş Kur'an Kursları öğrencilerine spor etkinliği düzenledik. Bu etkinlikle amacımız; küçük yaşlarda çocukların spor ile tanışmalarını sağlamaktır. Burada çocuklarımızın spor yaparken aynı zamanda çok eğlenceli zaman geçirdiklerini gördük. Bizlerde bu durumdan mutluluk duyduk. Diğer kursları ve kurumları da imkanlarımız dahilinde bu tür etkinlikleri yapmak için davet ediyoruz. Bu etkinliği yapmamızda işbirliği yaptığımız Serik Müftülüğü Yeşilbahçe 4-6 Yaş Kur'an Kursları öğretmenlerine, ulaşım imkanı sağlayan Serik Belediyesi' ne ve Müdürlüğümüz Spor Uzmanına teşekkür ediyorum."

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi