MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığı teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası teşkilat üyeleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.

MHP Antalya İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İl Başkanı Mustafa Aksoy, Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 24 Mart'ta adayların açıklamasının ardından Antalya'daki teşkilat üyelerinin Cumhur İttifakı'nın başarısı için çalıştığını söyledi. Bu çalışmalar sonunda Alanya ve Korkuteli ilçelerinde Cumhur İttifakı'nın MHP'li adaylarının belediye başkanı seçildiğini kaydeden Aksoy, "19 ilçede 72 belediye meclis üyesi partimizden seçilmiştir. İbradı ilçesi dışında 18 ilçede belediye meclis üyeleriyle temsil noktasına eriştik" dedi.

Büyükşehir meclisinde MHP'li 15 üyenin bulunduğuna dikkati çeken Mustafa Aksoy, "Belediye meclis üyelerimiz çalışmalarını yürütürken grup toplantıları yapılacak. Grup toplantılarında belediye meclis üyelerimizin grup kararına uyaraktan faaliyet göstermelerini temenni ediyoruz. MHP olarak önümüzdeki dönemlerde Antalya'da çok daha verimli, çok daha başarılı sonuçlarla çıkacağımızdan eminiz" dedi.

 

'FİNİKE'Yİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDIK'

Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ise etkin çalışmalarına rağmen Finike ilçesinde 73 oy farkla seçimi kaybettiklerini ifade etti. Sandıkların yeniden sayılması için çaba sarf ettikleri ancak sadıkların ancak bir kısmının sayıldığına değinen Başkan, "Sandıkları saydıramadığımız için yüreğimiz kan ağlaya ağlaya Finike'yi bırakmak zorunda kaldık. Eminim ki bütün sandıklar sayılmış olsaydı Finike'den belediye başkanını biz çıkarmış olacaktık" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı devam etti. DHA

 

Editör: Haber Merkezi