RAMAZAN Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla Antalya tatilcilerin gözdesi haline geldi. Bayram tatilinde çok sayıda sanatçı da Antalya'da sahneye çıkacak.

4 Haziran günü başlayacak Ramazan Bayramı tatili öncesi, Antalya ve çevre ilçelerdeki turistik otellerin bayram konser programları belirlenmeye başlandı. Bayram tatilinin 9 gün ilan edilmesi sayesinde erken rezervasyon imkanı yakalayan yerli turistler, tatilini yaparken diğer taraftan hayranı oldukları şarkıcıları dinleme imkanı yakalayacak.

3 Haziran günü Ramazan Bayramı arifesi ile başlayacak olan 4, 5 ve 6 Haziran tarihlerini kapsayan Ramazan Bayramı'nda, Sibel Can, Ebru Gündeş, Enbe Orkestrası, Ayşe Hatun Önal, Bengü ve Koray Avcı gibi isimler Antalya'da sahneye çıkacak. Bayramın ilk gününden itibaren düzenlenecek bayram konserleri, 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen yerli turistler için, bol seçenekli alternatiflerden oluşuyor.

 

SUENO'DA HER GÜN KONSER

Sueno Hotels Deluxe Belek'te, bayramın ilk günü Enbe Orkestrası, ikinci günü Sibel Can, üçüncü gün ise Ebru Gündeş sahneye çıkıyor. Sueno Hotels Beach Side'de ise birinci gün Altay, ikinci gün Ebru Gündeş, üçüncü gün Sibel Can hayranlarıyla buluşacak.

 

AYŞE HATUN ÖNAL KEMER'DE

Ayşe Hatun Önal, bayramın üçüncü günü Mirage Park Resort Otel'de sahneye çıkıyor. Popüler şarkılarını seslendirecek olan Önal, bayram eğlencesine renk katacak. Şarkılarıyla müzik listelerinin üstlerinde yer alan Bengü, 5 Haziran akşamı Alanya'daki Adenya Hotel & Resort'ta hayranlarıyla buluşacak. Şarkılarıyla bayram eğlencesine renk katacak şarkıcı için rezervasyonlar başladı.

Antalya'nın popüler eğlence kulüplerinden Jolly Joker'de, Rubato ve Koray Avcı sahneye çıkıyor. Bayramın ikinci günü Rubato, üçüncü günü ise Koray Avcı şarkılarını seslendirecek. DHA

 

 

Editör: Haber Merkezi