Serik Belediyespor 2. Lig'e yükselmek için Adana'da Yeni Çorumspor ile oynayacağı play-off final karşılaşması için mehter takımı eşliğinde düzenlenen konvoyla uğurlandı.

Kadriye Tesislerinde Serik Belediyesi önüne gelen Serik Belediyespor burada protokol tarafından karşılandı. Belediye önünde kesilen kurban sonrasında Serik Belediyespor, mehter takımı eşliğinde Hükümet Konağı önüne kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında esnaf meşalelerle futbol takımına destek verdi. Buradan takım otobüsüne binen kafile, konvoy halinde Antalya Havalimanı'na götürüldü. Uğurlama töreninde Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Enver Aputkan, protokol, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Kaymakam Haluk Şimşek, Serik Belediyespor'u başarısından dolayı kutlarken, 2. Lig'e yükseleceklerine inancının sonsuz olduğunu söyledi. Serik Belediyespor'un Adana'da yapılacak final karşılaşmasında takıma başarı dileyen Belediye Başkanı Enver Aputkan ise; "Serik olarak her zaman takımımızın yanındayız. Adana'dan da galibiyetle dönüp 2. Lig'e çıkacağımıza inanıyorum." dedi.

Serik Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şansal takımda kaleci Orkun dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını ve tam kadro olarak Adana'ya gittiklerini söyledi. Şansal, kaleci Orkun'un belinde küçük bir problem olduğunu, bunun da oynamasına engel olmadığını aktardı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi