Bütün Serik nefsini tuttu ve yarın akşam oynanacak olan Serik Belediyespor, Yeni Çorumspor final maçını bekliyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta 2. lige yükselme final maçı yarın akşam Serik Belediyespor ile Yeni Çorumspor arasında oynanacak.  Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadında oynanacak olan final maçı, yarın akşam saat 20.45'de başlayacak. Müsabakayı İstanbul Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Kemal Mavi ve Hüseyin Aylak yaparken; maçın dördüncü hakemliğini Mustafa Murat Oğuz yapacak. Serik Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şansal bugün itibariyle takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını ve tam kadro olarak müsabakaya hazır olduklarını bildirmişti.

Geçen sezon BAL'dan tarihinde ilk kez profesyonel bir lige; TFF 3. Ligine yükselen Serik Belediyespor bu sezon başarılı bir performans ortaya koyarak play offlara kalmayı başarmıştı. Yarı finalde Karacabey'i eleyen Serik bu akşam da Çorumspor'u saf dışı bırakarak TFF 2. Ligine adım atmaya hedefliyor. Serik Belediyespor, Yeni Çorumspor ile bu sezon kendi evinde ligdeki ilk maçını 1-0 kazanmış; deplasmanda oynadığı  ikinci maçta da 1-1 berabere kalmıştı.

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu

Adana şehir merkezinde bulunan ve 1938 yılında hizmete giren stadyum. Stadyumun adı, Adana'nın 5 Ocak 1922 tarihinde düşman işgalinden kurtulması ve Adanalı teknik adam Fatih Terim'den geliyor. 16 Bin seyirci kapasiteli stat 1938 yılında 9.600 kişilik olarak hizmete girmiş. Stadyum, 1975 ve 1988 yıllarında yapılan tadilatlarla bugünkü halini almış.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi