Tekeli Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hasan Kara'nın Tekeli Ortaokulu 6/A ve 6/C öğrencileriyle hazırladığı 'Nar Çiçeği Şiir Dinletisi' izleyenlerden büyük ilgi gördü.

Çarşamba günü Tekeli İlkokulu Çok Amaçlı Salonu'nda yapılan şiir dinletisi programına Tekeli Ortaokulu paydaşlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Sunuculuğunu Zeynep Lale Tekin ve Alper Hisarkaya'nın yaptığı programda öğretmen/şair Bahar Dübüş Çakara, Ertan Alp ve Mehmet Duman izleyicilerin ayakta alkışladığı şiirlerini izleyenler için sahnede okudular. Ayrıca öğrencilerden Şakir Safa Yavuz, Yiğit Karışan, Ahsen Sahra Yılmaz, Duru Kara, Zeynep Güner, Bahar Sude Tombak, Ezgi Zurnacı, Ceren Çetin, Berfin Şan ,Yağmur Yılmaz, 6/A ve 6/C söz koroları şiirin bütün güzelliklerini izleyicilere yaşattılar.

Tekeli Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hasan Kara'nın yaptığı program sonu konuşması  ardından şair olma yolunda adım adım ilerleyen öğrenciler Simay Yıldız, Zeynep Lale Tekin ve okul programlarındaki başarılı şiir sunumlarından dolayı Emine Yaren Yılmaz Türkçe Öğretmeni Hasan Kara tarafından ödüllendirildi.

Programa renk katan sunumlarıyla ayakta alkışlanan öğretmen/şair Bahar Dübüş Çakara, Ertan Alp  ve Mehmet Duman'a günün anısına plaket takdim eden  Okul Müdürü Halil Alkan; ''29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethinin sene-i devriyesinde böyle bir akşamda, böyle gönlümüzü titreten şiirlerle heyecanlanmamak mümkün değil. Bu tür etkinliklerde gururlanmamak elde değil. Emeği geçen 6/A ve 6/C öğrencilerimi, programı hazırlayan Türkçe Öğretmeni Hasan Kara öğretmenimi ve sahnemize ses olan Bahar Dübüş Çakara, Ertan Alp  ve Mehmet Duman'ı canı gönülden tebrik ediyorum.'' dedi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi