Serik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından okul öncesi, ilk ve ortaokul öğrencilerinin eserlerinden oluşan resim sergisi açılışı müzik dinletisi eşliğinde yapıldı.

Antalya Agora AVM'de düzenlenen küratörlüğünü SERKÜDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tunç ve Resim Öğretmeni Sabriye Hatipoğlu'nun üstlendiği, katılımcıların tamamının okul öncesi,  ilk ve ortaokul öğrencilerinin oluştuğu Resim sergisi açılışı ve müzik dinletisi etkinliği yapıldı. Resim öğretmeni gözetiminde hazırlanan tuval üzerine akrilik boya resim çalışmalarının ve müzik öğretmeni eşliğinde hazırlanan parçalar öğrenciler tarafından izleyicilerin beğenisine sunuldu. Öğrencilerimizin atölye çalışmalarının bu şekilde halka açık bir mekanda taçlandırılıyor olması öğrencileri ve velileri mutlu ederken, dernek yetkililerinin de memnuniyeti gözlerden kaçmadı.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tunç düzenlenen etkinlik ile ilgili şunları söyledi; "Uzun süredir Sabriye öğretmenimiz gözetiminde resimlerini tamamlayan öğrencilerimizin eserlerinin sergilenmesi bizleri haliyle memnun etmiştir. Sergimiz bugünden itibaren 30 Hazirana kadar toplam iki hafta ziyarete açıktır. Emek veren başta Sabriye öğretmenimize, resimleri sergilenen öğrencilerimize ve açılışta bize müzik dinletisi sunan öğrencilerimize teşekkür ediyorum.  Bizler dernek olarak ilçemizde adımızdan güzelliklerle söz ettirmeye, çocuklarımızı ve gençlerimizi kültür ve sanatla buluşturmaya, üretmeye, okumaya ve çalışmaya teşvik etmeye devam edeceğiz. Umuyoruz böyle güzel etkinlikleri yapabileceğimiz merkezlerimiz, salonlarımız ilçemiz sınırları içerisinde de olur. G20 zirvesine ev sahipliği yapmış, dünya golf turizminin başkenti, birçok profesyonel spor kulübün kış kampını yaptığı güzel ilçemizde bir konferans salonu, sergi salonu olmaması bizleri üzmektedir."

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi