ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) yaz dönemi kurs kayıtları yoğun ilgi gördü. 17-23 Haziran tarihleri arasındaki online kayıtlara 4 bin 926 öğrenci başvurdu.

Antalya'da 8-14 yaş grubu çocuklara 17 farklı kurs merkezinde 23 ayrı branşta eğitim verilen AKBEM yaz dönemi kurs kayıtları bu yıl da büyük ilgi gördü. 8-14 yaş grubu öğrenciler, yoğun geçen okul döneminden sonra yaz kursları ile AKBEM'de hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini çıkarmaya hazırlanıyor. Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü'ne bağlı AKBEM'in yaz dönemi kursları için 17 Haziran'da başlayan kayıt dönemi 23 Haziran'da tamamlandı. Online olarak www.akbem.antalya.bel.tr adresinden gerçekleşen ön kayıtlara 4 bin 926 öğrenci kayıt yaptırdı. AKBEM yetkilileri, kayıtların açık kontenjanlarda devam ettiğini ve öğrencilerden gelen ek taleplerin de değerlendirildiğini ifade etti.

 

KURSLAR 1 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

Akademik, kültürel ve sosyal alanlarda 17 kurs merkezinde 23 farklı branşın olacağı yaz dönemi kursları 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Öğrenciler, Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, İngilizce, Rusça, Bilgisayar, Kuran-ı Kerim, Hızlı Okuma Halk Oyunları, Modern Dans, Bale, Bağlama, İşaret Dili, Değerler Eğitimi, Gitar, Keman, Tiyatro, Resim, Karakalem, Bez Bebek (Çaybaşı), Yaratıcı Drama ve Satranç ve Piyano branşlarında kurs alacak. DHA

 

Editör: Haber Merkezi