Geçtiğimiz hafta olağan genel kurulunu yapan Serik Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu bu hafta ise görev dağılımını yaparak yeni sezon için hazırlıklara başladı.

 

Kulüp Başkanı Rakıp Utan Başkanlığında yapılan görev dağılımı toplantısında Başkan yardımcılıklarına Mustafa Kara, Gürsan Konur, Ali Kumbul seçilirken Asbaşkanlığa ise Nebi Kır görevlendirildi.  Diğer görev dağılımları ise şöyle oluştu; Futbol Şube Sorumlusu İsmail Kökalışlar, Genel Sekreter Bünyamin Okudan, Sayman Mustafa Taşkaya ve Ali Bedelci, Altyapı Sorumluları Sedat Bodur, Durmuş Durmaz, Ali Kumbul, Hentbol Şube Sorumluları Nida Oğuz, Hakkı Cengiz, Gürsan Konur, Ali Bedelci, Taraftardan sorumlu yöneticiler Durmuş Durmaz, Ali Kumbul, Basın Sözcüsü İsmail Kökalışlar ve Hakan Kara, Güreş Şube Sorumlusu Bünyamin Okudan, Aziz Özkan, Yaz ve Kış Spor Okulları Sorumluları Büyamin Okudan, Aziz Özkan, Sedat Bodur, Kulüp Doktoru Hüseyin Bankoğlu, Protokol sorumluları Aziz Özkan, Durmuş Durmaz, Kafile sorumluları Halil Kirli, Engin Ak.

 

Serik Belediyespor Genel Koordinatörlüğüne Mustafa Taşkaya atanırken; Voleybol Koordinatörlüğüne Ercan Koca, Hentbol Koordinatörlüğüne Haluk Dökmez, Güreş Koordinatörlüğüne Hasan Teker ve Hasan Karaboğa, Altyapı Koordinatörlüğüne Mustafa Koçak atandı. Futbol A Takımı Teknik Sorumluluğuna Mehmet Şansal, Kulüp Müdürlüğüne de mevcut Müdür olan Halil Kirli görevlendirildi.

 

Çalık: ''Hedefimiz Sporun Her Dalında Şampiyon Olmak''

 

Serik Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısına katılan Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, hedeflerinin tüm branşlarda şampiyonluk olduğunu belirterek, ''Serik Belediye sporumuzu hak ettiği yere getirmek için gece gündüz çalışacağınızdan hiç şüphem yok. Bu sene şampiyonluk için varımızı yokumuzu ortaya koyacağız. Çok kaliteli oyuncuları renklerimize bağladık bu kadroyla ve birbirinden değerli yönetim kuruluyla Allah'ın izni ile şampiyon olarak mutlu sona ulaşacağız. Başta kulüp Başkanım olmak üzere hepinize güveniyorum. Hentbol de de Avrupa kupalarını zorlayacak bir takım oluştu. Geçtiğimiz yıllardaki başarılarının devamını diliyorum. Futbol da BAL ligini çok üzerinde bir takım oluşturduk, bu kaliteli kadroyu işinin ehli hocamıza teslim ettik. İnşallah (O SENE BU SENE) diyoruz. Golf'te Avrupa da ülkemizi temsil eden tek sporcumuz kulübümüzün oyuncusu. Kendisini ve hocalarını kutluyorum. Güreşte Türkiye'nin her bölgesinde derece yapan pehlivanlarımız var. 2 yıldır Kırkpınar da final yapıyoruz. İnşallah bu yıl altın kemeri ilçemize getiririz. Diğer branşlarda da hızla takımlarımızı oluşturup Serik'i kucaklayan Serik Belediyesporu oluşturacağız'' dedi.

 

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi