İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti'den İstanbul seçiminden sonra kopuşlar olacağını, kopanların da İYİ Parti'ye dahil olacağını söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, parti binasında gazetecilere gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini de ele alan Aydın, kendisinin Esenyurt ve Beylikdüzü'nde çalıştığını kaydetti. Türk milleti ile inatlaşmamak gerektiğinin bu seçimlerde anlaşıldığını belirten Aydın, "İstanbul seçimleriyle iktidar partisinin sonunun geldiği anlaşılıyor. MHP liderinin terörist başı Apo'ya yönelik açıklamasından sonra MHP'liler İmamoğlu'na oy verdi. Bir kısmı da Binali Yıldırım'a oy vermedi. Cumhur İttifakı'nın devam edeceğini düşünmüyorum. Millet İttifakı olarak yolumuza devam edeceğiz. Sevgi dilini sahaya yansıtabilirsek başarılar devam edecektir" diye konuştu.

 

'AK PARTİ SEÇMENİ PARTİMİZE GELECEK'

AK Parti'den kayan seçmenin doğrudan İYİ Parti'ye geleceğini ileri süren Aydın, "Bizim insanlar güçlüyü sever, Saadet ve CHP'ye gidecek olanlar da vardır ama en çok bize gelecektir. Biz merkez sağ partisiyiz, herkese yakın olan bizim partimizdir. Onları kucaklayacağız, onların da kimseyi ötekileştirmeyen partimize geleceğini düşünüyoruz" dedi.

 

'ARKASINDA ŞAİBE OLMAYANIN KORKMASINA GEREK YOK'

Ucube projeleri Antalya'ya yapmaya gerek olmadığını dile getiren Aydın, insanların güleryüz ve samimiyet beklentisi olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan AK Parti'lilerin işten çıkmaları ya da başka ilçelere gönderilmelerine yönelik korkuları olmasının doğal olduğunu aktaran Aydın, bu sistemi getirenin AK Parti olduğunu savundu. Aydın, "Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in liyakate göre davranacağını düşünüyorum. Bize ihtiyaç duyulan alanlarda kendisine destek veririz. Arkasında şaibe olmayan hiçbir bürokratın korkmasına gerek yok" diye konuştu.

Ahmet Aydın, aralık ayında partilerinin olağan kongresinin olduğunu belirterek, yeni dönemde aday olacağını söyledi. DHA

 

Editör: Haber Merkezi