Özel Serik Çözüm Akademi Anadolu Lisesi Kurucusu Nihat Güner, 8. Sınıftan mezun olan öğrencilerin LGS sonucuna göre %100'e varan burs vereceklerini açıkladı.

Öğrencilerin LGS sonuçlarının açıklandığını belirten Özel Serik Çözüm Akademi Anadolu Lisesi Kurucusu Nihat Güner, insanların tercihleri ile geleceklerini imzaladığını vurgulayarak, 9. Sınıflara özel kayıt fırsatı ile Özel Serik Çözüm Akademi Anadolu Lisesi'nin ön kayıtlarının başladığını ifade etti. 8. Sınıftan mezun olan öğrencilerin LGS sonucuna göre %100'e varan burs verileceğini açıkladı.

Özel Serik Çözüm Akademi Anadolu Lisesi Kurucusu Nihat Güner; ''Serik Çözüm Akademi olarak hep başarıyı, iyiyi, güzeli hedefleyen, eğitim alanında büyük hedefler ortaya koyan ve bunun için çok çalışan bir kurum olmanın gururunu yaşıyoruz. Kurum olarak Çözüm Akademi, ülkemizin eğitimine yön vermekte. Çözüm Akademi Türkiye'ye mal olmuş bir markadır. İlçemizde Çözüm Akademi Anadolu Lisesi'nin şubesini açmanın gururunu yaşamaktayız. Amacımız Türkiye'nin en köklü eğitim markalarından biri olan Çözüm Akademi ile herkesin takdir ettiği, örnek aldığı bir okul ile ülkemizin ihtiyacı olan nesillerin mimarı olmaktır. Öğrencilerimiz Çözüm Akademili olmanın mutluluğu ve ayrıcalığını bir ömür yaşayacaklar.'' dedi

Güner sözlerini şöyle sürdürdü; ''Mezun öğrencilerimizin Dünya standartlarında yaşayabilecek, dilsel, bilimsel ve kültürel bilgiye sahip, başkalarının bakış açısını anlayabilen ve onlara saygı duyabilen, fikir ve çözüm üretebilen, motivasyonu yüksek ve kendine güvenen bireyler olmanın gururunu yaşayacaklar. Çağdaş eğitim amacıyla çıktığımız bu yolda Serik halkından gördüğümüz değer ve öğretmen kadromuza duyulan güven en büyük motivasyonumuzdur. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün, ''Bir millet muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır.'' sözündeki irfan ordusunun mensuplarıyız. Eğitimi bir uzun bir yolculuk olarak görüyoruz ve bu yolculukta sizlerin ve çocuklarımızın en yakın destekçisiyiz. Çocuklarınıza hayallerine giden yolda yardımcı olmak için varız. Çünkü biz ülkemizin ve geleceğimizin mimarlarını yetiştirdiğimize inanıyoruz. Bu amaçla taşınacağımız yeni okul binamızın başta ilçemiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Okulumuzda 21.yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verecek bir eğitim veriyoruz. Nitelikli eğitimin tecrübeli kadro ile verileceğinin inancındayız. Çözüm Akademi Anadolu Lisesinde çift yabancı dil uygulayacağız. Randevulu etüt sistemi ile öğrenciler istediği zaman istedikleri dersten ücretsiz etüt alabilecekler. STEAM Eğitimi ve Robotik Kodlama Eğitimleri ile fark yaratmayı hedefliyoruz.''

Güner, her öğrencinin yıl boyunca bir Eğitim Koçunun olacağını, etkin rehberlikle öğrencilerin istedikleri üniversiteye ulaşacaklarını ifade etti. Öğrencilerin sorularını değil sorunlarını çözmek için Serik'te olduklarını söyledi.

Öğrencilerin LGS sonuçlarının açıklandığını belirten Güner, insanların tercihleri ile geleceklerini imzaladığını vurgulayarak, 9. Sınıflara özel kayıt fırsatı ile Özel Serik Çözüm Akademi Anadolu Lisesi'nin ön kayıtlarının başladığını ifade etti. 9. sınıfa geçen öğrencilerin yüzdelik dilimlerine göre %100'e varan burs verecekleri ifade ederek, öğrenci ve velileri Çözüm Akademi Anadolu Lisesine beklediklerini belirtti.  

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi