TFF 3. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor'un grubu belli oldu. Kura çekimi sonunda Yeşil-Beyazlılar, bu sezon 1. grupta mücadele edecek.

2019-2020 Sezonu TFF 2 ve 3. Lig'in gruplarında yer alacak takımlar dün yapılan kura çekimi ile belirlendi. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen grup kura çekimine; TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın yanı sıra TFF 2 ve TFF 3. Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı. 2019-2020 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. TFF 3. Lig'de ise müsabakalar 3 grupta 18'er takımla oynanacak.

Yapılan kura çekimi sonucunda Serik Belediyespor'un grubu da belli oldu. Geçen sezon 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Serik Belediyespor; 2019-2020 Sezonunda TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek.  Serik Belediyespor; 1. grupta, 24 Erzincanspor, 68 Aksaray Belediyespor, Artvin Hopaspor, Çankaya FK, Çatalcaspor, Düzcespor, Erzin Belediyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor, Kızılcabölükspor, Manisaspor, Silivirispor, Sultanbeyli Belediyespor, Şile Yıldızspor, Tire 1922 Spor, Tokatspor A.Ş., Yeni Orduspor ve Yomraspor ile eşleşti. Kura çekimine Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Ramazan Kaçar, Futbol Şube Sorumlusu N. Kemal Kılınç ile E-spor Sorumlusu Çağlar Özçelik katıldı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi