Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısı Salı günü yapıldı. Serik ile ilgili 11 maddeden birisi kabul edildi 10 madde ise komisyonlara gönderildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında yapılan toplantıda Serik ile ilgili 1 madde kabul edilirken diğer 10 madde ilgili komisyonlara havale edildi. Toplam 102 gündem maddesi ile toplanan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi açılış ve saygı duruşu ile başladı. Açılış konuşmaları ve bilgilendirme maddeleri sonrasında komisyonlardan oy birliği ile gelen 7 ila 20. Maddeler kabul edildi. 22. maddeden 102. Maddeye kadar olan teklifler bölümü maddeleri ise ilgili komisyonlara gönderildi.

Gündemin 14. Maddesinde yer alan ve kabul edilen madde Serik'i ilgilendiren ilk maddeydi. 'Serik Belediyesi sınırları içerisinde, Etler Mahallesi 113 ada 1, 2 ve 18 parsellerin Konut Alanı, Park ve Yol olarak planlanmasına ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının İnceleme Raporu' şeklinde gündem giren madde oy birliği ile kabul edilmiş oldu. Serik ile ilgili komisyonlara gönderilen diğer maddeler ise devam meclisinde yada önümüzdeki aylardaki diğer meclislerde gündeme gelebilecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısına, Ak Parti'den Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Belediye Meclis Üyeleri Levent Konur, Kemal Yıldırım, Binnaz Büyükkurt, MHP'den ise Serik Belediye Meclis üyesi Ziya Yıldırım katıldılar.

Haber: Osman Türkçe

 

 

 

Editör: Haber Merkezi