Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısında Serik ile ilgili 6 maddeden 5'i oybirliği ile kabul edildi.

Salı günü yapılan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında gündemde 106 madde görüşüldü. Bu maddeler arasında Serik ile ilgili 5 madde oybirliği ile kabul edilirken 1 madde ise ilgili komisyona havale edildi. 50 maddenin görüşüldüğü mecliste 42 madde oy birliği ile kabul edilince meclis kısa sürede tamamlandı. 7 madde AK Parti ve MHP ret oyu kullanmasına rağmen oy çokluğuyla kabul edilirken, 1 maddede AK Parti çekimser oy kullandı.

Serik'le ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonunda gelen 40 ile 45. Maddeler kabul edilirken; 91. Madde ise ilgili komisyona havale edildi. Serik Belediye Meclisi'nin daha önceki toplantılarında alınan kararlar gergince Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gelen imar ile ilgili maddeler, Cumalı Mahallesi, Belpınar Mahallesi, Kürüş Mahallesi, Akçaalan Mahallesi ve Merkez Mahallesi'nde imar planı değişikliklerini içeriyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek; ''Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü kutlayacağız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor önlerinde saygıyla eğiliyorum. Düzenleyeceğimiz Volkan Konak konseri ile Antalya'da Cumhuriyet coşkusu daha da artacak. Şimdiden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun'' dedi.

Haber: Osman Türkçe

 

 

 

Editör: Haber Merkezi