Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen 'Geleneksel öğretmenler günü etkinlikleri' voleybol müsabakaları ile başlıyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü etkinlikleri yarın voleybol turnuvası ile başlayacak. Bu yıl bayan-erkek voleybol turnuvaları ile bir erkekler futsal turnuvası, satranç turnuvası ve masa tenisi turnuvası yapılacak. Voleybol turnuvaları 12-22 Kasım 2019 tarihleri arasında Yükseliş Eğitim Kurumları Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. Futsal turnuvası ise Serik Belediyesi Akçaalan Kapalı Spor Salonu'nda 19-22 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak. Masa tenisi ve Satranç turnuvalarının yapılacağı tarihler ise 18-22 Kasım 2019 tarihleri.

Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen voleybol turnuvası bayanlar kategorisine 5 takım katılıyor. Turnuvada Gazi Ortaokulu, Dr. Gülşen-Dr. Baki Özpınar İlkokulu, Özel Yedisu Eğitim Kurumları, Özel Cenap Düzgün Eğitim Kurumları ve M. Akif Ersoy İlk-Ortaokulu mücadele edecekler.

Erkekler kategorisinde ise 2 grupta toplam 6 takım mücadele edecek. A Grubunda H. Mustafa Bankoğlu Ortaokulu, M. Akif Ersoy Ortaokulu ve Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları karşılaşacaklar. B grubunda da Gedik Ortaokulu, İMKB MTAL ve Özel Cenap Düzgün Eğitim Kurumları bir üst tura çıkmaya çalışacaklar.

24 Kasım Öğretmenler Günü Erkekler Futsal turnuvasında ise toplam 4 takım mücadele edecek. Turnuvada Özel Akdeniz Bilim Eğitim Kurumu, Orhan Gazi MTAL, H. Mustafa Bankoğlu Ortaokulu, Kadir Demir İlk-Ortaokulu mücadele edecekler.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi