Akçaalan İlkokulu'nda, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı düzenlendi.

Akçaalan İlkokulu'nda gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programına Akçaalan Mahalle muhtarı Ali Şahin, Okul Aile Birliği Başkanı Semra Tüfenkçi, yönetim kurulu üyeleri, Serik Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Osman Eğdir, öğrenci ve veliler katıldı. Programda birbirinden farklı gösterilere yer aldı.

Programda konuşan Okul Müdürü Mustafa Toşur günün anlam ve önemiyle ilgili şunları ifade etti; ''Bugün Atatürk'ün ölümünün 81. yılındayız. Her insan kuşkusuz ki doğar, büyür, yaşar ve ölür. Fakat bununla birlikte toplumların hayatlarında öyle kimseler vardır ki onlar bedenen ölmüş sayılsalar da manen ve ruhen hiç bir zaman ölmezler. İşte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk de bunlardan birisi ve en önemlisidir. Atatürk'ün fikir ve düşüncelerini kavrayarak gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gayreti içinde olmalıyız.''

Atatürk Haftasına uygun sanat etkinlikleri Okul Müdürü Mustafa Toşur'a takdim edildi. El emeği ile hazırlanan çalışmalar makam odasında yerlerini aldı. Okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu Atatürk Ölmez temalı projeler okul girişinde sergilendi.

Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi