Serik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, eğitimci ressam Sabriye Hatipoğlu fuarın resim ayağında eserleri ile katıldı.

ARTİST 2019/İstanbul Sanat Fuarı, yirmi dokuzuncu kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul Beylikdüzü'nde 2-10 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Toplamda 12 bin metrekareyi aşkın bir alanda yerli ve yabancı 600'e yakın sanatçıya kapılarını açan fuara, Serik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği yönetim kurulu üyesi Eğitimci Ressam Sabriye Hatipoğlu fuarın resim ayağında eserleri ile katılım sağladı.

Türkiye den katılan sanatçılar arasında yer ala Eğitimci Sabriye Hatipoğlu fuar hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti; Türkiye de düzenlenen en büyük ve kapsamlı sanat etkinliklerinin başında yer alan Artist 2019 Dünyaca ünlü ressamlar ve akademisyenlerle birlikte bu fuarda yer aldık. Etkinlik süresince farkı sanat üsluplarını yakından takip etmek ve sanatçılar ile iletişime geçmemize vesile oldu. Ayrıca içerisinde bulunduğum etkinlik boyunca ilçemizi ve derneğimizi temsil ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.''

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi