7. Geleneksel Serik Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Cuma günü yapılan bir açılışla başladı.

Onursal Başkanlığını Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan'ın yaptığı ve bu yıl 7.'si yapılan Geleneksel Serik Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nın açılış gününe Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ramazan Irmak, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Şanlı, Serik Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Diş Hekimi Metin Cesur, İlçe Spor Müdür Mevlüt Özen, turnuva komite üyeleri, takım temsilcileri, sporcular ve seyirciler katıldı.

Turnuvanın açılış maçı olan Serik Adliye-Serik MTAL. (Kız Meslek) müsabakasının açılış servislerini Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'ın atmaları ile birlikte turnuva resmen başlamış oldu.

Bu yıl 7 erkek ve 4 bayan olmak üzere toplam 11 takımın iştirak ettiği turnuvada erkler ve bayanlar birer grupta tek devreli lig usulüne göre mücadele edecekler. Erkeklerde turnuvaya; H. M. Bankoğlu-Cumhuriyet Ortaokulu, Karataş İlk-Ortaokulu, Serik Belediyesi, Serik İlçe Sağlık Müdürlüğü, Serik Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Serik Adliyesi ve Serik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek) takımları katıldı.

Bayanlarda ise turnuvaya katılan takımlar şöyle; MGazi İlk-Ortaokulu, Serik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek), Çakallık İlk-Ortaokulu ve Dr. Gülşen-Dr. Baki Özpınar İlkokulu.

 

İlk Günün Galipleri Adliye ve Belediye

7. Geleneksel Serik Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nda ilk günün galipleri Adliye ve Belediye oldu. Açılış müsabakasında Serik Adliyesi rakibi Serik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek) takımını 3-0'lık bir skorla geçmeyi bildi. Günün ve turnuvanın ikinci maçında ise Serik Belediyesi Serik İlçe Sağlık Müdürlüğü'nü aynı sonuçla 3-0 mağlup etti.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi