Coşkun; “Her ne kadar bu bayramda korona virüs sebebi ile evlerimizde kalacak olsak ta gönüllerimizden birlik ve beraberlik içinde hep birlikte bayramı kutlayacağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Coşkun mesajında şunları söyledi; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da günahlardan arınma olan, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir gecesini bulunduran 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayını 1 ay boyunca idrak etmeye çalıştık. Yarın arefe günü Pazar günü ise mübarek Ramazan Bayramını kutlayacağız.

Ramazan bayramı orucun mükâfatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının, hatır sorma ve gönül almanın emsalsiz bir kaynağıdır. Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, el ele vermenin, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir. Bayramlar insanların bir araya gelmesine vesile olan, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün anlamını bulduğu günlerdir. Her ne kadar bu bayramda korona virüs sebebi ile evlerimizde kalacak olsak ta gönüllerimizden birlik ve beraberlik içinde hep birlikte bayramı kutlayacağız.

Ramazan bayramı vesilesi ile de birliğimizi ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştirmemiz gerekmektedir. Küskünlerin barıştığı, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramımız tüm Serik halkımıza ve Türk İslam alemine kutlu olsun.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi