Serik Devlet Hastanesinin yemek ihalesine katılan 2 firmanın temsilcileri arasında çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı.
Serik Devlet Hastanesinin açtığı yemek ihalesine yaklaşık 16 firma katıldı. İhalenin yapılacağı salon girişinde güvenlik güçlerince yapılan aramada, firma yetkililerinin üzerindeki 4 ruhsatlı tabancaya el konuldu.
Bu sırada ihale salonuna girmek için gelen Murat Yazar (38) ile diğer firmanın temsilcisi olduğu belirtilen Emrah Ü. (22) arasında koridorda tartışma başladı.
Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Emrah Ü, tabancasıyla Murat Yazar'a bir el ateş etti. Yazar'ın ayağını delip geçen kurşun, o sırada koridorda bulunan ve hasta ziyaretine gelen Hasan Alp'in (36) topuğuna isabet etti.
Sağlık ekipleri Yazar ve Alp'e müdahalede bulundu. Emrah Ü. gözaltına alındı.