Anasayfam Yap!Favorilerime Ekle! Bize UlaşınKünye
   
GÜNDEM
Karakter boyutu :
12 Punto14 Punto16 Punto18 Punto
Belediye 4 Yeni Hizmet Aracı Aldı

Serik Belediyesi araç hizmet parkını yeni aldığı araçlarla daha da güçlendirdi.
 
 
Yorum Yap
Çıktı Al
Yazıyı Gönder
Editöre e-posta
   
Haber giriş saati : 06.09.2010 10:16:00

Serik Belediyesi araç hizmet parkını yeni aldığı araçlarla daha da güçlendirdi.

Serik Belediyesi tarafından yeni alınan araçların basına tanıtımı Cuma günü yapıldı. Basın toplantısına belirten MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP MYK Üyesi Kemal Çelik, MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı, MHP Serik İlçe Başkanı Cüneyt Güzel, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

Araçların alımında destek veren herkese teşekkürlerini ileten Başkan Habalı, alınan araçların toplam maliyetinin 700 bin lira olduğunu kaydetti. Serik Belediyesi'ne alınan yeni araçların dozer, silindir, kepçe ve zabıta aracı olduğunu söyleyen Habalı; “Serik'te hizmet etmeye devam edeceğiz. İhtiyacımız olduğu zaman belediyemize bu tür araçlar alacağız.” diye konuştu. Belediyeye yeni alınan grayder, kepçe, silindir ve zabıta aracı ile birlikte Belediyenin araç parkının 27'ye ulaştığı belirtildi

Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı yeni alınan bu araçlarla araç parkını artırıldığını ifade ederek şunları söyledi; “Bu hizmetlerimizi gerçekleştirirken bizlere destek olan meclis üyelerimize ve Serik halkımıza teşekkür ediyoruz. Biz buralara gelirken kolay gelmedik mevcut Hükümet tarafından bir çok engellemelerle karşı karşıya kaldık, ama çok şükür tüm engellemelere rağmen bugünlere ulaştık. Serik halkımızla birlikte haklarımızı almaya çalıştık, bizim ve halkımızın alamadığımız haklarını da Yüce Allah havale ediyorum. 12 Eylül günü yapılacak olan referandumda eğer Evet çıkarsa artık yetimin hakkını arama şansımız kalmayacak, devlet memurluğu kalkacak AKP'nin kulluk dönemi başlayacak.”

Serik Belediyesinin imkansızlıklar içerisinde bile çalışmalarını sürdürdüğünü belirten MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal alınan araçların Seriklilere hayırlı olmasını dileyerek; 12 Eylül'de yapılacak olan halk oylamasının bir referandum değil feverandım olacağını ve o gün federasyon olunup olunmayacağının oylanacağını ifade ederek; “Federasyona evet mi diyeceğiz hayır mı? Türk Milletinin birliğine ve bütünlüğüne evet mi diyeceğiz hayır mı? işte bunlara bakmamız lazım. Başbakan kendini yüce divandan kurtarmaya çalışıyor. Ortada bir yangın var ve bu yangını söndürmemiz gerekiyor. 12 Eylülden itibaren biz hayır ile bayramı 5-6 güne uzatmayı istiyoruz. Milletimizin sağduyusuna inanıyoruz. Vatandaşlarımız bu bölünme ve gizli planları boşa çıkaracaktır.”

MHP MYK Üyesi Kemal Çelik ise konuşmasında; “Başkanımız tebrik ediyorum Belediye Başkanımız 8 yıldan beri bir cendere içinde hizmet etmeye çalışıyor. Bu araçları görmek bizi gururlandırdı Serikliler ise başkanın bu çalışmalarını onu 3. dönemde seçerek karşılığını verdiler. Ben geçen dönemlerden de biliyorum başkan zor şartlarda hizmet vermeye devam ediyor. Referandumda ise hayır diyeceğiz hayır demek zorundayız.” Dedi.
 
 
 
 
Bu haberle ilgili 3 kişinin yorumu bulunmaktadır.
Siz de yorum yapın!

ali şahin
07.09.2010 10:35:00
koca adamların şu binişlerine bak)
07serik
06.09.2010 12:31:00
Koskoca Serik belediyesi 4 araç aldı diye caka atmaya çocuk gibi sevinmeye kalkışılıyorsa belediye yönetiminin bi de iş yapabilme kabiliyeti olsa idi kimbilir nasıl sevinecekti.
ali şahin
06.09.2010 11:02:00
15 yıl önce CHP li Adalet Bakanı Moğultay ''Seyfi Oktay 2 bin ben 1000 hakim aldım,buralara Solcuları değil Ülkücüleri mi alsaydım'' diyordu. Bugün MHP idarecileri onlarla aynı yolda buluştular,yazık

Uyarı: Web sitemizde yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.ayyildizgazetesi.com yorum içeriklerini benimsememektedir. Yorumlardan AYYILDIZ TOROS GAZETESİ veya www.ayyildizgazetesi.com sorumlu tutulamaz.

 

Diğer GÜNDEM Haberleri
Eski AKPM Başkanı Çavuşoğlu'nun Annesi Defnedildi
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi eski Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun annesi, ...
Antalya Havalimanı'na 10,4 Milyon Euroluk Yenileme
Antalya Havalimanı'na 10,4 Milyon Euroluk Yenileme Yatırımı Yapılacak ...
OSİAD Yeni Yönetimini Belirledi
Antalya Organize Sanayici ve İşadamları Derneği'ın (OSİAD) 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. ...
Ormancılıkta Diğer Ülkelerle İşbirliği
''Ormancılık Konusunda Diğer Ülkelerle İşbirliğini Artırmayı Hedefliyoruz'' ...
Kredi Kartı Dolandırıcılığı Operasyonu
Kredi Kartı Dolandırıcılığı Operasyonunda 6 Kişi Gözaltına Alındı ...
Ocak Ayı Enflasyon Rakamları
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Ocak ayı enflasyon verilerine göre, Antalya'...
BAKA Heyeti Hint İşadamlarıyla Buluştu
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) heyeti, Türkiye-Hindistan Yatırım ve İşbirliği Fırsatları toplantısı kaps...
Destek Say'dan Çalışmak Özüm'den
Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında 10 yetenekli öğrenciye hediye edilen piyanodan birine sahip o...
AK Parti'li Kadınlar ,Hadis Kartelası Dağıttı
AK Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanlığı, Hz. Muhammed(SAV) dünyaya teşriflerinin 1441 yılı dönümü anısına b...
İyi Tarım Uygulaması Desteklemeleri Başladı
Serik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, ‘İyi tarım uygulaması' destekleme başvuruları kabul edi...
 
Hava Durumu | Para Durumu | Faydalı Linkler | Telefon Rehberi
   

Siteyi kullanmak Kullanım Şartları'nı kabul etmek anlamına gelir.
Yazılım ve Tasarım :
Abdurrahman KITIR

Copyright © 2006 Ayyıldız Toros Gazetesi
Telif Hakları SÜHA GAZETE DERGİ BASIM LTD.ŞTİ.' ye Aittir.