Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir; “ Türkiye, 2020'de aşını büyütmeye, gençlerine iş bulmaya devam edecek. Türkiye’nin 2020 ile başlayacak olan şahlanışı 2023 hedeflerine kadar ulaşacak.” dedi.

Genel Başkan Yardımcıları Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ ile beraberindekiler Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı ve Serik Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Ak Parti’nin Serik çıkarması şekline gelen ziyarete; Antalya Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Mustafa Köse, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti Antalya Milletvekilleri, Atay Uslu, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Ak Parti MKYK üyesi Gökçen Enç, Ak Parti Antalya Koordinatörü Alim Tunç, Ak Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Yusuf Coşkun, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Özçay, Ak Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Bayram Ali Doğan ve partililer katıldılar.

Ak Parti heyeti ilk ziyaretini Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı’na yaptı. Burada parti teşkilatı ile bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda yapılan konuşmalarda, Ak Partinin teşkilatlanma yapısı ve teşkilatlarının çalışmalarının önemi ifade edildi. Ak Parti teşkilatlarının 18 yıllık çalışmaları ve mücadeleleri ile genel ve yerel seçimlerde başarılara ulaşıldığı kaydedildi.

2023’e Şahlanış

Türkiye Cumhuriyet’ini dış politikada yaptığı hamlelerin haklılığı ve başarısının da değerlendirildiği toplantıda savunma sanayini önemi ve gelişiminin dış politikaya etkileri değerlendirildi. Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Ak Parti'nin 18 yıl boyunca ülkede birçok hizmeti hayata geçirdiğini ve Adana'nın da kendileri için önemli bir kent olduğunu vurguladı. 2019 yılında çeşitli sıkıntılar yaşansa da birlik ve beraberliklerinin hiç bozulmadığını dile getiren Kandemir; "Cumhurbaşkanımız 'Birileri 2019 yılı bozgun yılı olacak diye hesap ettiler, başaramadılar' dedi ve ardından '2020 şahlanış yılı olacak' müjdesini verdi. Türkiye, 2020'de aşını büyütmeye, gençlerine iş bulmaya devam edecek. Türkiye’nin 2020 ile başlayacak olan şahlanışı 2023 hedeflerine kadar ulaşacak.” dedi.

Yıldırım; “Yorulmadan gayretle çalışacağız”

Ak Parti Serik ilçe Başkanı Hasan Yıldırım Ak Parti Serik İlçe Yönetim Kurulu hakkında bilgi vererek; “Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri başkanlığında büyük Ak Parti heyetinin Serik teşkilatını ziyaretlerinden dolayı son derce mutlu oldukların ifade etti. Yıldırım; “Milletvekillerimiz ve genel başkan yardımcılarımız, il başkanımız, diğer yetkililerimiz ve ilçe teşkilatımızla birlikte istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir önderliğinde teşkilatımıza yapılan bu ziyaret bizi ve teşkilatı onurlandırmıştır. Bize verilen değere, gösterilen desteğe teşekkür ederim. Bütün ilçe teşkilatımızla 2023 hedeflerine ulaşmak için il teşkilatımızla birlikte yorulmadan gayretle çalışacağız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi

Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş ise, Antalya’da ilk teşkilat ziyaretini Serik ilçesine gerçekleştirdiklerini belirterek, Serik'in siyasi açıdan önemli bir ilçe olduğunu ifade etti.

Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı’nda yapılan toplantı sonrasında Ak Parti heyeti Serik Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Serik Belediye Başkanlığı makamında yapılan toplantıya, Belediye Meclis Üyeler ve Mahalle Muhtarları da katıldılar. Ziyarette Serik sorunları dile getirildi çözümler arandı. Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Ar-ge den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a Serik Bıçağı hediye etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi