CHP Serik heyeti Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Antalya Milletvekilleri ile görüştü.

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Serik Belediye Meclis CHP Üyeleri, CHP Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Antalya Milletvekilleri ile görüştüler.

Salı günü sabah başkente ulaşan CHP Serik heyeti Ankara’da ilk olarak CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ettiler ve parti yetkilileri ile görüştüler. Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçerek burada CHP Antalya Milletvekilleri, Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Aydın Özer ve Rafet Zeybek ile görüşen CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri CHP TBMM Grup Toplantısına katıldılar. Grup toplantısında Genel Başkanın konuşmasını dinleyen CHP Serik heyeti daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yaptılar.

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, ziyaretler ile ilgili olarak; “Yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimizle genel başkanımızla görüştük, grup toplantımıza katıldık, milletvekillerimizi ziyaret ettik. Hepsine ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi