İnternet oyunları meraklıları oyunlara dair gelişmeleri takip edebileceği oyuncu dostu sitelere ilgi duyuyor. Oyuncular bu sitelerden hem oyunlara dair bilgiler alırken hem de hangi oyunun indirimde veya ücretsiz olduğu bilgisini alabiliyorlar. Webtekno yetkilileri ise Webtekno’nun da tam olarak bunu yaptığını belirterek; oyunlara dair her türlü bilgiyi araştırdıklarını ve tüm indirimlerden oyuncuları haberdar ettiklerini belirtiyorlar.

Yetkililer konu ile ilgili şu bilgiler verdiler; “Oyuncular olarak, özellikle de Türk oyuncular olarak indirimde olan ve ücretsiz olan oyunları kovalamak hepimizin ortak noktası. Her ne kadar Steam, Origin ve Epic Games gibi popüler oyun platformlarını takip etsek de bu oyunlardan her zaman haberdar olmak mümkün olmuyor. Webtekno, bütün bu indirimde olan ve kısa süreliğine ücretsiz olan oyunları sıkıca takip edip kullanıcılarına sunmayı başarıyor.

Sadece indirim haberleri değil, Webtekno’nun Oyun kategorisinde oyunlara dair birçok haber de bulunmakta. eSpor turnuvalarının sonuçları, oyunlara gelen güncellemelerle ilgili bilgiler, yeni oyunlar için yapılan duyurular, yayınlanan fragmanlar ve oyunlara dair tüm gelişmeler Webtekno’nun Oyun kategorisinde mevcut.

Oyunlar dışında teknoloji, bilim, uzay, otomobil ve daha birçok kategoride okurlarına içerik sunan Webtekno yazarları, bunu olabildiğince özgün bir biçimde yapmaya çalışıyor. Webtekno ekibi, sitede yer alan tüm haberleri eğlenceli ve samimi bir anlatımla okurlara en anlaşılır şekilde vermek için sıkı bir uğraş içerisinde.

Kısa süreliğine ücretsiz olan ve indirime giren oyunların hepsi Webtekno’da:


Dediğimiz gibi, oyuncular olarak indirim kovalamak hepimizin ortak noktası. Steam, Origin ve Epic Games gibi büyük oyun platformlarında indirime giren oyunların hepsinden haberdar olmak pek mümkün değil. Webtekno, okurları için bu platformların hepsini araştırıyor ve indirime giren veya kısa süreliğine ücretsiz olan oyunların hepsini kullanıcılarına en hızlı biçimde ulaştırıyor.

Ülkemizin durumunda oyunları stok fiyatı ile satın almak herkes için mümkün olamayabiliyor. Bu sebeple indirimleri kendiniz teker teker kovalamak yerine Webtekno’nun sayesinde bu olaylardan çabucak haberdar olabilirsiniz. Dolayısıyla Webtekno Oyun kategorisini sık kullanılanlarınıza kaydedip göz atmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca Webtekno’nun mobil uygulamasında bu tarz içerikler kullanıcılara özel bildirim olarak gönderiliyor.

Oyunların geliştirilme aşamalarında kullanılan önemli yazılımlara dair bilgileri bulmanız mümkün:

Bildiğiniz gibi oyunlar kodlarla çalışan programlar. Oyunların geliştirilmesinde kullanılan Unity ve Unreal Engine 4 gibi popüler oyun motorlarına eklenecek yeni özelliklerle birlikte oyun dünyasında nelerin değişeceği ya da yeni oyun motorlarının teknoloji demoları gibi güncel bilgilere ve gelişmelere Webtekno’nun yazılım kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Yazılım kategorisinde yaşanan gelişmelerin yanı sıra kendisi bir yazılımcı olmak isteyen okurların faydalanabileceği rehberler de yer alıyor. Udemy gibi platformlarda bulunan online yazılım derslerine odaklanan listeler hazırlayan Webtekno, yazılım dünyasına giriş yapmak isteyen okuyucularına en iyi puan alan dersleri tek bir sayfada sunuyor. Bu yazılarda aynı zamanda gelişmek istediğiniz yazılım alanına karar vermenizi sağlayacak tavsiyelere de rastlamak mümkün.

Yeni oyunları oynayabileceğiniz donanımlara dair haberler de Webtekno’da:


Video oyunları geliştikçe onları oynayabilmeniz için sahip olmamız gereken donanımlar da gelişiyor. Yeni çıkan işlemciler, ekran kartları, anakartlar, monitörler, oyuncu fareleri ve klavyeler gibi birçok donanıma dair detaylı bilgiye ulaşmak istiyorsanız Webtekno bunun en kolay adresi. Teknik bilgiler, hem konuya dair fazla ilgisi olmayan hem de konunun duayeni okurlara aynı anda uygun bir biçimde ulaştırılıyor.

Webtekno’nun donanım kategorisinde yalnızca ürünlerle ilgili genel bilgiler veren içerikler bulunmuyor. Aynı zamanda sektörün gidişatına yön verecek büyüklükte yeni teknolojiler, şirketlerin yaptığı önemli işe alımlar gibi sektörel bilgilerden de yine Webtekno’yu takip ederek haberdâr olmak mümkün.

Eğlencenin tek boyutu oyunlar değil, Sinema ve Dizi kategorisinde kendinize uygun listeler bulabilirsiniz:

Webtekno eğlence sektöründe sadece oyunları ele almıyor. ‘Ne izlesem’ derdine son verecek olan film ve dizi listeleri ile aradığınız içerikleri kolayca bulabilirsiniz. Günümüzün popüler dizi ve film platformları Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, bluTV ve puhutv’deki en iyi dizilerin listelerini Webtekno’da bulmanız mümkün.

Dizi ve film listelerinin dışında Webtekno’da yeni çıkacak olan filmlerin detayları, fragmanları ve dedikoduları da bulunmakta. Özellikle Marvel ve DC hayranı iseniz burada süper kahraman evrenlerine dair ilginç bilgilere, süper kahramanları canlandıran oyuncuların röportajlarına veya hayran teorilerine de rastlayabilirsiniz.

Webtekno uygulaması aynı zamanda iOS ve Android platformlarında:


Webtekno’nun haberleri mobil cihazınızdan da takip edebileceğiniz kullanışlı bir mobil uygulaması bulunuyor. Uygulamada favori haberlerinizi kaydedebilir, günün trendlerindeki içeriklere göz atabilir, merak ettiğiniz kategorilerdeki haberlere bakabilir ve üyelik girişi yaparak içeriklerin yorumlar kısmında diğer okurlarla tartışabilirsiniz.

Webtekno Mobil uygulamasında haberleri gezinmek ve okumak tıpkı tarayıcıdaki gibi hatta belki daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Eğer gözleriniz varsayılan renk modunda yoruluyorsa uygulamada dahili olarak bulunan gece modunu etkinleştirebilir ve içerikleri karanlık tema üzerine beyaz yazıyla okuyabilirsiniz.

Teknolojinin her alanına odaklanan, zaman zaman teknoloji meraklılarını ilgilendirebilecek teknoloji harici konularla ilgili de haberler yapan Webtekno, günden güne büyümeye devam eden bir okur kitlesine sahip. Siz de otomotiv, oyun, bilim, sinema, yaşam ve daha birçok kategoriye dair son gelişmelerden haberdar olmak için Webtekno’yu takipte kalmayı unutmayın.”

Editör: Haber Merkezi