İYİ Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, İYİ Parti Olağan Kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Parti binasında partililer ile bir araya gelerek basın açıklaması yapan Bodur, 21 Haziran Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Serik Olağan Kongresinde ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurdu. İyi Parti Serik İlçe binasında yapılan adaylık açıklamasına, 2019 seçimlerinde Millet İttifakı İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mercek, yönetim kurulu üyeleri, delegeler, İyi Partili belediye m meclis üyeleri ve partililer katıldılar.

İYİ Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İYİ partimize gönül vermiş değerli hanımefendiler, beyefendiler hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Mensubu olmaktan şeref duyduğum İYİ Parti İlçe Başkanlığına 27 şubat 2018 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın tarafından Serik İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı olarak atandım, Serik’te partimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösterdim, ilçemiz de partimizi kurumsal kimliğine kavuşturmak için partimizi kongreye hazırlayarak 21. Haziran 2020 Pazar günü yapılacak 1. olağan kongrede İYİ Parti Serik İlçe Başkan Adayı olmayı huzurlarınızda ilan ediyorum, söz İYİ Parti Serik delegelerimizde, yani söz sizde, inanıyorum ki sizler bizleri mahcup etmeyeceksiniz, bizlere destek vereceğinizden hiç şüphem yoktur.”

“Kaybeden olmayacak”

“Bu güne kadar İlçe başkanlığımıza bir arkadaşımız daha aday kendisine buradan başarılar diliyorum. Değerli dava arkadaşlarım sizlerden ricam bizler kırıcı olmayacağız. Çünkü diğer aday da bizim partilimiz şayet biz seçimi alırsak o arkadaşlarımızı da kucaklayacağız kaybeden hiç olmayacak, partimiz kazanacak bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki Pazar yapılacak ilçe kongremiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun, burada söz sahibi delegelerimiz onların vereceği her karara saygı duyacağımı buradan ilan ediyor hepinizin desteklerini bekliyor saygılar sunuyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi