Fatih Yılmaz; Fark Akademi Kursu olarak maksadımız öğrencilerin ve velilerin asıl dertlerine çözüm olmak, değer vermek ve değer bulmaktır. Biz öğrenci üzerine kurduğumuz bu kursun anlayışında yeni bir çığır açmak değil zaten denenmiş başarılı sonuçlar almış ün salmış gerçek bir modeli Serik’le buluşturduk.”

Özel Serik Fark Akademi Kurucu Temsilcisi Fatih Yılmaz, Fark Akademi’nin kuruluşu, amaçları, hedefleri ve çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Yılmaz, Temmuz ayı ile birlikte yaz kursuna başlayacaklarını da belirterek bu kursta öğrencilere hem telafi hem de sınavlara hazırlık konusunda eğitim vereceklerini belirtti.

‘Başarılı Bir Modeli Serik’le Buluşturduk’

“Öncelikle Serik eğitimine farklı bir değer katacağına inanarak açtığımız kurumumuzun hayırlı olmasını temenni ederim. Fark Akademi Kursu olarak maksadımız öğrencilerin ve velilerin asıl dertlerine çözüm olmak değer vermek ve değer bulmaktır. Şuan itibari ile verdiğiniz destek için de ayrıca teşekkür ederim. Başarıyı yakalamak için sistemi neyin üzerine kurduğunuz önemlidir. Biz öğrenci üzerine kurduğumuz bu kursun anlayışında yeni bir çığır açmak değil zaten denenmiş başarılı sonuçlar almış ün salmış gerçek bir modeli Serik’le buluşturduk. Şampiyonların yetiştiği, herkesin emek vererek karşılığını bulduğu bir sistem, aynı zamanda kamplı bir sistemi olan kursumuzda öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek her türlü ortamın olması da ayrıca güzel. Fark Akademi’de öğrencilerin koçları sene sonuna kadar onlara en iyi rehberliği eder ve yanlarında olurlar. Bu sadece ufak tefek konuşmalarla değil tabiki de gerçek koçluğu bilen ve yapan kişiler tarafından makbuldür. Kurum binamızın yer ve konumu ayrıca araba gürültüsünden uzak oluşu eğitim için bulunmaz bir değerdir. Fark Akademi Kursu’nun okulunun olmaması başka bir artısıdır. Çünkü öğretmenler her daim kurumdadır ve ders programları rahattır. Tek işimizin kurs olması öğrenciler için büyük şanstır.”

‘Yaz Kursumuz Başlıyor’

“8,9,10,11,12. sınıf ve mezun öğrencilerin ihtiyaçlarına karşılık olacak kursumuza herkesi bekleriz. Hiç vakit kaybetmeden 3 Temmuz’da hijyen kurallarına ve sosyal mesafeye uygun şekilde yüz yüze eğitime (yaz kursu) başlayacağız. 2 ay gibi bir süre devam edecek olan kursun maksadı ara sınıflar için telafi 11. sınıftan 12. sınıfa geçenler için hem telafi hem TYT hem AYT sınavlarına hazırlıktır. 12. sınıfta sene içerisinde öğrencilerin yazılı sınavı, bir önceki senedeki eksiklikleri olduğu için stres ve aşırı kaygılanmalarına sebep olduğu için yaz kursunda bu eksikliklerin çoğunu kapatıp seneye daha enerjik girmelerini hedefliyoruz. Bu sayede sene içerisinde doğacak sorunları yazdan halletme gayreti fark atmayla sonuçlanıyor. Denenmiş ve ispatlanmış olması da güven doğuran bir durumdur. Herkesi tanışmaya bekliyoruz. Tanışmak öğrenmenin yarısıdır.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi