Opet Bravo programı kapsamında Türkiye genelindeki bin 200 bayi içerisinde ilk 100’e girerek Türkiye 66.sı olan Süral Opet Petrol ödüllendirildi.

Opet Bravo programı kapsamında son 1 yılı kapsayan 12 kriter üzerinden yapılan değerlendirmeler sonucunda Opet Süral Petrol 1200 bayi içerisinde ilk 100'e girerek Türkiye'de 66 oldu. Bu başarısından dolayı Süral Opet Petrol yönetici ve ekibi ödüllendirildi.

Başarılı bayii ve çalışanları için düzenlenen ödül törenine Opet Akdeniz Bölge Müdürü Türkgün Celep, saha müdürü Onur Yıldızlı, İşletme Müdürü Ömer Faruk Fettahoğlu ve personel katıldı. Opet Akdeniz Bölge Müdürü Türkgün Celep ödül töreni öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Biz geçen sene Opet olarak istasyonlardaki hem hizmet hem de satış gibi bazı kriterleri hem somut, hem de bayiler tarafından da şeffaf olarak takip edebilmesi ve herkesin işin içine girebilmesi adına Opet Bravo uygulamasını başlattık. Bu uygulama özetle istasyonun hizmet kalitesini, istasyonun satış rakamlarını, temiz tuvaletlerini, çalışanların müşteriye davranışlarını, bölgedeki pazar paylarını kapsayan 12 kriterden oluşuyor. Tüm bayilerin şifreleri var. Kendi şifreleri ile girerek onlarda takip edebiliyorlar.

Biz bunu bir yıl değerlendiriyoruz. Geçen sene Türkiye genelinde ilk 100 bayii puanlarına göre seçtik. Süral Petrol de Türkiye 66.’sı olarak listeye girdi. Burada istasyonun satış performansı pompa görevlilerinin, müşteriye karşı tutum ve davranışları, hizmetleri, tuvaletlerin temizliği gibi çeşitli kriterlerden puan aldılar. Eskiden bir işi bir kişi yaparken bu artık takım işine döndü. Takım olarak yapıldığında başarı getiriyor. Bütün herkes işin içine girdiğinde hem hizmette hem de satışta kaliteye ulaşmış oluyoruz. Bu ilk defa yapılıyor. Bunda sıralamaya girmek çok zor. Böyle programda dereceye girmek 1200 bayi içerisinde çok zor. Bunu başardığı için bayimize, işletme müdürümüze, bütün çalışanlarımıza, pompa başındaki görevli arkadaşlarımıza, markette görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum, kendilerini tebrik ediyorum.”

İşletme Müdürü Ömer Faruk Fettahoğlu da bu başarında dolayı tüm çalışma arkadaşlarını tebrik ederek teşekkür etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi