CHP Serik İlçe Başkan İbrahim Demir ve beraberindekiler, Antalya’nın doğu ilçelerini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetim kurulu üyeleri Gündoğmuş, Akseki ve İbradı’yı ziyaret etti. Başkan Demir, ilk olarak doğu ilçelerinde Gündoğmuş CHP İlçe Başkanı Mehmet Türker Eren’i ve yönetimin ilçe binasında ziyaret etti. Daha sonra Akseki İlçe Başkanı Mine Kaya’yı ve yönetim kurulu üyelerini ilçe binasında ziyaret ederek gündeme dair konular üzerinde fikir alış verişinde bulundular.

İbradı İlçe Başkanı Selim Özaltın’ı yönetim kurulu üyelerini ve İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile ilçe parti binasında görüşen Başkan Demir’e ziyaret sırasında İlçe Sekreteri Mustafa Kurt, İlçe Saymanı Oğuz Ersöz, İlçe İletişim Sorumlusu İlknur Uyar ve İlçe Örgütten Sorumlu Hüseyin Akın eşlik ettiler.

Ziyaretler ile ilgili bilgi veren CHP Serik İlçe Başkan İbrahim Demir şunları söyledi; “Geçen hafta içerisinde Antalya’mızın batı ilçelerinde ilçe başkanlarımızı, yönetimlerini ve belediye başkanlarımızı ziyaret etmiştik. Bu hafta içerisinde de doğu ilçelerimizi ziyaret ettik. Doğu ilçelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaret olumlu geçti. Belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimizle Antalya ve ülke gündemine dair konuları konuştuk. Antalya’mız adına olumlu görüşmeler yaptık. Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi