İyi Parti’den Serikli 9 isim yeniden il başkanı seçilen Mehmet Başaran’ın listesinden yönetim, disiplin ve üst kurul listelerine girdiler.

1 Eylül 2020 Salı günü yapılan İYİ Parti Antalya 1. Olağan Kongresi’nde Serikli 9 isim çeşitli görevlere seçildiler. Mevcut başkan Mehmet Başaran ile Ali Adnan Kaya’nın yarıştığı kongreyi, 340 oy ve 125 farkla kazanan Başaran’ın listesinde Serik önemli ve güçlü bir yer buldu.

Kongrede, İyi Parti Serik İl Delegesi Abdil Sarı ile parti üyesi Kazım Yılmaz İyi Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilirken; Serik kökenli Antalya’da yaşayan iki isim Fahrettin Kondak ve Ahmet Kaçar da İyi Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen iki Serikli isim oldular. İyi Parti Serik İl Delegesi Alim Yılmaz ise Antalya İyi Parti İl Disiplin Kurulu üyesi olarak seçildi.

İyi Parti’nin Ankara’da yapılacak olan 2. Olağan Genel Kuruluna katılacak olan Antalya Üst Kurul Delege listesine ise Serikli 4 isim yer aldı. İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı İyi Parti Serik Belediye Başkan adayı Yusuf Mecek, İyi Parti Serik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Durmaz ve İyi Parti Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Deniz ise İyi Parti Antalya Üst Kurul Delegesi listesine girdiler.

Serikli İyi Partililerin Serik İlçe Kongresi sonrasında Antalya İl Kongresi’nde de etkin ve önemli bir konuma geldikleri belirtiliyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi