2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Serik Belediyespor bu hafta ilk maçına çıkıyor.

2020-2021 Sezonunda Mislicom 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk kez mücadele edecek olan Serik Belediyespor ilk maçını bu hafta Pazar günü oynayacak. 20 Eylül saat 15.00’da kendi evinde Pendikspor’u ağırlayacak olan Serik böylelikle 2021 Mayıs’ına kadar sürecek olan maratona başlamış olacak.

Grubunda bulunan 19 takımla zorlu bir yarışa girecek olan Serik Belediyespor’un hedefi de diğer tüm takımlarda olduğu gibi bir üst lige çıkabilmek. Grupta sezonu 1. Sırada tamamlayarak şampiyon olan takım TFF 1. Lige yükselecek. 2., 3., 4. ve 5. sıraları alan takımlar ise bir üst lige çıkmak için play off oynayacaklar.

Maçlar seyircisiz

Türkiye Futbol Federasyonu, 2020-2021 sezonunun ilk devresinde lig maçlarının seyircisiz oynanmasına karar verildiğini açıkladığı için Serik Belediyespor taraftarları bu sezonun ilk devresindeki maçları sahadan izleyemeyecekler.

Misli.com isim sponsoru

2020-2021 sezonunda TFF 2. Lig; beyaz ve kırmızı olarak iki gruba ayrılırken, kırmızı grupta 20, beyaz grupta 19 takım yer almıştı. Grupların lig fikstürleri 1 Eylül’de kura ile belirlenmişti. Geçtiğimiz günlerde TFF ile misli.com arasında yapılan anlaşma ile misli.com hem 2. Lig hem de 3. Lige isim sponsoru olmuştu.

Kırmızı grupta mücadele edecek olan Serik Belediyespor’un rakipleri şu takımlar: 1922 Konyaspor, Başkent Akademi F.K., Bayburt Özel İdare Spor, Bodrum belediyesi Bodrum Spor, Elazığ Spor, Eyüpspor, Etimesgut Belediye Spor, GMG Kastamonuspor, Karacabey Belediyespor A.Ş., Kardemir Karabükspor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Pazarspor, Pendikspor, Sakaryaspor A.Ş., Sivas Belediyespor, Tarsus İdmanYurdu, Turgutlu Spor, Van Spor F.K.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi