Bu sezon Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Serik Belediye Spor Kulübü sezon boyunca kullanacağı göğüs reklamı için Kırbıyık Holding ile sözleşme imzaladı.

Serik Belediyespor ile Kırbıyık Holding arasındaki imza töreni Serik Belediyesi Boğazkent Tesisleri açık hava kır düğün tesislerinde yapıldı. Törene, Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Tuba Vural Çokal, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Harun Kırbıyık, Serik Belediye Spor Kulübü yöneticileri, il ve ilçe daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve davetliler katıldılar.

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende ilk konuşmayı yapan Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan; “Serik Belediye Spor'un geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda ilk kez mücadele edeceği 2. Ligde gerekli başarıyı göstereceğine inanıyorum. Serik Belediyesi olarak, Serikspor sevdalıları olarak her zaman kulübümüzün arkasında olacağız, Serik Belediyesi sporumuzu destekleyeceğiz. Hepimizin bildiği gibi bütün dünya ve ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Ekonomik sıkıntıların olduğu bu dönemde Kırbıyık Holding sahibi Sayın Şahin Bey'in Serik Belediye Spora destek olmasa bizleri çok memnun etti kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi

Ak Parti Antalya milletvekili Kemal Çelik ise konuşmasında; “Sayın Şahin Kırbıyık bu zor günde bizimle beraber olduğunuz için, bu katkı ve desteğiniz için Serikli sizi hiçbir zaman unutmaz, Seriksporlular zaten unutmaz.” dedi.

Daha sonra Kırbıyık Holding’in Serik Belediye Spora göğüs forma reklamı anlaşmasını Kırbıyık Holding sahibi Şahin Harun Kırbıyık ile Serik Belediye Spor Kulübü Başkanı Ramazan Kaçar imzaladılar. İmzaların atılmasından sonra kısa bir konuşma yapan Şahin Kırbıyık; “Bugün bizim burada olmamız benim ve firmam adına gurur verici bir olay. Serik Belediyespor bölgemizin takıma ben de bu bölgenin insanıyım. Bu anlaşma hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yeni yılla birlikte hep birlikte daha güzel şeyler yaparız hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi

Törende Serik Belediye Spor Kulübü’nde başkanlık yapmış ve bugüne kadar hizmet vermiş kişilere plaket verildi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi