Türk Telekom, yenilenen Antalya Muratpaşa Güllük Müşteri Merkezini hizmete açtı.

Çağdaş mağazacılık anlayışıyla görsel ve mimari açıdan yenilenen müşteri merkezinde COVID-19 pandemisi sonrası Türk Telekom müşterileri için tüm önlemler alındığı belirtildi.

Türkiye genelindeki tüm müşterilerine kendilerini ‘değerli hissettirme’ ilkesi ve kusursuz müşteri deneyimi hedefleriyle satış kanallarında entegrasyona devam eden Türk Telekom, Türk Telekom Müşteri Merkezlerini (TTMM) yenilemeye devam ediyor. Son olarak bu anlayışla yeniden düzenlenen Türk Telekom’un “Antalya Muratpaşa’daki Güllük Müşteri Merkezi”, Deniz Mahallesi Güllük Caddesi Türk Telekom Müdürlüğü No: 7’de 21 Eylül’de hizmete girdi.

Pandemi sürecinde yenilenen Güllük Türk Telekom Müşteri Merkezi’nde hijyen çalışmaları en üst noktaya çıkarıldı. Bu çerçevede sosyal mesafe kurallarına uygun bir ortam sağlanarak belirlenen noktalara dezenfektanlar koyuluyor ve maske kullanımına özen gösteriliyor. Güllük Türk Telekom Müşteri Merkezi’nde hafta içi 09.30-17.30, cumartesi günleri 10.00-16.00 saatleri arasında hizmet veriliyor. Pazar günleri kapalı olan Güllük Türk Telekom Müşteri Merkezi’nde mobil hat, sabit telefon, sabit internet, çeşitli cihaz seçenekleri ve TİVİBU ürünlerinin satışına kadar birçok işlem gerçekleştiriliyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi