Serik’in genç kuşağından ve genç girişimcilerden Elif Sude Öztürk Koçak Optik’in yeni patronu oldu.

Serik’te faaliyet gösteren Koçak Optik’in yeni sahibi olan Elif Sude Öztürk, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde eğitimini aldığı optisyenlik alanında Seriklilere hizmet verecek. Serik’in yeni ve genç kuşağından olan Elif Sude devraldığı Koçak Optik’in açışını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

Serik’in tanınmış simalarından Şahin Eczanesi çalışanı Halit Öztürk ve Belek Eczanesi çalışanı Pınar Öztürk’ün kızları Elif Sude Öztürk’ün açılışında ailesi, arkadaşları ve dostları kendisini yalnız bırakmadı. İş yerinin açılış kurdelasını, Şahin Eczanesi’nin genç eczacısı Melahat Şahin Kozak ve Serik Serdar Balıkçılık’ın sahibi genç iş kadınlarımızdan Şenel Türk ile birlikte yapan Elif Sude Öztürk; “İş yerimiz Koçak Optik yenilenen yüzüyle, her çeşit gözlük, lens, çerçevelere ve güneş gölükleri ile Serik halkımızın hizmetine girmiştir.” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Elif Sude’nin anne ve babası Pınar ve Halit Öztürk ise açılış dolaysıyla kendilerine iyi dileklerini ileten tüm dostlarına teşekkür ederek yeni iş yerinin kızları Elif Sude için hayırlı olmasını temenni ettiler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi