Gazeteci, yazar, sivil toplum aktivisti ve eğitimci İdris Aydın ikinci kitabı, ‘Tabutluklardan TBMM’ye MHP’nin Tarihi -Alparslan Türkeş’in Liderliği’ kitabı için ilk imza gününü Serik’te düzenledi.

Yazar İdris Aydın ikinci kitabı, ‘Tabutluklardan TBMM’ye MHP’nin Tarihi -Alparslan Türkeş’in Liderliği’ kitabı imza günü düzenledi. Serik Salıpazarı Nur Pastanesi’nde düzenlenen imza gününe Avukat Rasim Demirkan, Faik Sakallı, Hüdaverdi Koca, Enes Bolat, Zafer Işık gibi kitapseverler katıldılar.

İdris Aydın, ilk kitabı olan ‘Okyanus Ötesinde Fitne; FET֒den sonra; ‘ Tabutluklardan TBMM’ye MHP’nin Tarihi -Alparslan Türkeş’in Liderliği’ kitabının ilk imza günü ile okuyucuları ile buluştu.

Kitapta, Türk Milliyetçiliği, Alparslan Türkeş’in hayatı, liderliği, MHP’ öncesi çok partili hayata geçiş yılları, askeri darbeler, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 50 yılı aşkın tarihinden kestiler yer alıyor. Aydın, Tabutluklardan TBMM’ye MHP’nin Tarihi -Alparslan Türkeş’in Liderliği’ kitabının önsüzünün girişine şöyle başlamış: “Başbuğ Alparslan Türkeş’i tanımak, onunla aynı idealleri, fikirleri ve heyecanı paylaşabilmek bir Türk aydını için en büyük şereftir.”

Gazeteci, yazar, sivil toplum aktivisti ve eğitimci İdris Aydın, Serik’te gerçekleştirdiği ilk imza gününden sonra kendisine gelen davetler üzerine çeşitli il ve ilçelerde imza gününe katılıyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi