CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Gebiz Mahallesi’nde muhtarlarla ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Demir, Serikli vatandaşlarla kucaklaşmaya devam edeceklerini söyledi.

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir Gebiz Mahallesi’nde muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtarlar ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Gebiz pazarındaki esnafları da gezen Demir, esnalara bol kazançlar diledi. Daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ve İlaçlama çalışanlarıyla da toplantı yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, “Gebiz Mahallesi’nde bir takım ziyaretlerde bulunduk. Muhtarlarımızla ve vatandaşlarla bir araya gelerek, Gebiz Mahallemizdeki sorunları dinledik. Sorunlarına nasıl çözüm olacağımızı anlattık. Daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyemize bağlı Gebiz Mahallemizde bulunan ASAT ve İlaçlama personeli ile toplantı yaptık. Sorunları çözmek için personelimizle birlikte fikir alış-verişinde bulunduk. Gebiz Pazarı’nda esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Serik’te vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi