MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet;“Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak ben, yönetim kurulu arkadaşlarımız, mahalle temsilcilerimiz, MHP kadroları, partimize gönül verenler her zaman bütün vatandaşlarımıza, herkese kapımız açıktır hiç kimsenin hiçbir konuda endişesi olmasın.”

Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet geçtiğimiz hafta sonu ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Serik basınıyla kahvaltıda buluştu. Basın mensuplarına öncelikle yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtan Başkan Üstünmet vizyoner bir ilçe yönetimi ile çalışmanın gururunu yaşadığını söyledi.

“Biz Olmak, Bir Olmak, Kucaklaşmak”

20 Eylül 2020 Pazar günü yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi sonrasında başlattığı birlik beraberlik ve kucaklaşma çalışmaları kapsamında birçok toplantılar gerçekleştiren MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet kongreden bu yana geçen çalışmaları ile ilgili olarak şunları söyledi; “20 Eylül’de yapılan kongremiz sonrası başlattığımız, ‘Biz olmak, bir olmak, kucaklaşmak’ çağrımız kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi'nin gönül vermiş partide her kademede görev almış dava arkadaşlarımızla, geçmişten bugüne emeği geçen herkesle görüşmeler yaptık, toplantılar yaptık. Bu çerçevede MHP Serik İlçe Başkanlığı yapmış, ilçe yönetiminde bulunmuş, ülkü ocakları başkanlığı yapmış, yönetiminde görev yapmış arkadaşlarımızla, belediye meclis üyeliği yapmış arkadaşlarımızla bir araya geldik. Mahalle temsilciliği görevi yapmış dava arkadaşlarımızla da önümüzdeki günlerde toplantılar yapacağız.”

“Çok Güzel Bir Ahengimiz Var”

“Biz olma bir olma kucaklaşma çağırımızın karşılık bulduğunu ve bunun yansımalarını geçen 1,5-2 aylık zamanda gördük. Bu yansımaların bundan sonra herkes tarafından çok daha fazla görüleceği kanaatindeyim. Şu anda parti içinde çok güzel bir ahengimiz var. Yönetim olsun parti tabanı olsun, partimize gönül verenler, mahalle teşkilatları belediye meclisi dahil olmak üzere çok güzel bir ahenk yakalamış durumdayız. Bu birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı bütün ilçe geneline yayarak, Serikli vatandaşlarımıza giderek herkesle görüşerek konuşarak istişarelerde bulunarak daha da genişleteceğiz.”

“Üzerimize Düşen Görevi Yerine Getireceğiz.”

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine de değinen MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet; “Bu seçim Dünya’da Türkiye karşıtı devletlere ve oluşumlara karşı da çok büyük bir sınavdır. Bu sebeple Cumhur İttifakı’nın güçlü olması adına biz MHP olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz.” dedi

“Çözüm Bulma Gayretinde Olacağız”

Başkan Üstünmet sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz gece gündüz aralıksız olarak ülkemiz, ilçemiz ve partimiz için çalışıyoruz. Serik’te yakaladığımız bu güçlü yükseliş ile Serik’in geçmişten bugüne gelen, geleceğe dönük sorunlarına çözüm bulma anlamında hem yerel hem de merkezi yetkililerle milletvekillerimiz ve il başkanlığımız vasıtası ile çözüm bulma gayretinde olacağız. Hem Serik'te hem de Antalya genelinde görülen Serik'teki bu birlik beraberlik ve MHP'nin coşkulu bir şekilde büyümesi ile birlikte MHP Serik olarak gerçekten Antalya'da bir fark oluşturduğumuz kanaatindeyiz, bize gelen bütün mesajlar bu şekilde.”

“Herkese Kapımız Açık”

“Geçen bir buçuk iki aylık dönemde yaptığımız birlik beraberlik çalışmalarını daha da artarak önümüzdeki 2023 ve 2024 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin geçmişten de çok daha fazla potansiyeli olduğunu herkes, hepimiz hep birlikte göreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak ben, yönetim kurulu arkadaşlarımız, mahalle temsilcilerimiz, MHP kadroları, partimize gönül verenler her zaman bütün vatandaşlarımıza, herkese kapımız açıktır hiç kimsenin hiçbir konuda endişesi olmasın.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi