Demokrat Parti Serik İlçe Başkanı Yaşar Emirdar, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

11 Aralık 2020 Cuma günü gerçekleştirilen Demokrat Parti Serik İlçe olağan kongresi sonucunda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Yaşar Emirdar ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Başkan Emirdar ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de mazbatalarını alarak resmen göreve başlamış oldular.

Kongrede tek liste halinde seçime giden Yaşar Emirdar, kongreye katılan 56 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçilmişti. Siyasi partilerin özellikle demokrasiyi, hukuku korumak ve hizmet getirmek için var olduklarını belirten Emirdar, Demokrat Parti’nin 1946 yılında ocaklarla başlayıp 1950 yılında Adnan Menders ve arkadaşları tarafından iktidara gelmesi ile başladığını hatırlattı.

Demokrat Parti olarak vatandaşların her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerinin altını çizen Demokrat Parti Serik İlçe Başkanı Yaşar Emirdar; “Sesimizi Serik’ten Türkiye’ye duyuracağız. Rahmetli Demirel’in 6 sefer gidip 7 sefer gelişinde hareketi Antalya’dan Serik’ten başlatmıştır. Bu bilinçle bütün Serik ile işbirliği içerisinde bulunmayı diliyoruz.” dedi

Yaşar Emirdar'ın başkanlığında Demokrat Parti Serik İlçe yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Emrah Yıldıran, Nazım Armağan, Hüseyin Kara, Ünal Şaşmaz, Mehmet Kocagöz, Tahsin Şahin, Ünsal Çolpak, Sunay Boncuk, Hülya Pembe Kartlak, İzzet Kara, Ahmet Torun, Ali Kahya, Şerafettin Kartal, Bülent Namdar, Ramazan Kabaca, Ziya Okudan, Ali Cemal Buharalı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi