Serik Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’a yenilerek yara aldı.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Serik Belediyespor play-off yolunda çok önemli bir 3 puan kaybederek yara aldı. Grupta kendisi gibi zirve mücadelesi veren Etimesgut Belediyespor’a kendi sahasında 3 golle boyun eğen Serik hem 3 puan hem de önemli bir avantaj kazanma şansını kaybetti.

Serik İsmail Oğan Stadyumu'nda saat 14.00’da başlayan müsabakayı Balıkesir bölgesi hakemlerinden Oğuzhan Çakır yönetti. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bursa bölgesi hakemlerinden Erdi Abdulmecit Sayar, Balıkesir bölgesinden Sabri Öğe yaptılar. Karşılaşmanın dördüncü hakemliği görevini ise yine Balıkesir bölgesi hakemlerinden Talha Öztürk üstlendi.

Müsabaka Serik Belediyespor’un vuruşu işle başladı. Maçın 20. Dakikasında gelişen Etimesgut Belediyespor atağında topla buluşan konuk ekibin 20 numaralı oyuncusu Şahin Fıstıkcı topu filelerle buluşturdu. Bu golle Etimesgut ekip ev sahibi önünde 1-0 öne geçti.

Maçın 45. Dakikasında gelişen bir atakta bu kez Etimesgut Belediyespor’dan 77 sırt numaralı futbolcu Mehmet Çınar topu filelerle buluşturdu ve skoru takımı adına 2-0’a taşıdı.

Her iki takımın zaman zaman ataklarının bulunduğu ilk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı 2-0 Etimesgut Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının nerdeyse tamamında her iki ekipte gol bulmadı. Maçın uzatma dakikalarında konuk ekibin ilk golünü atan Şahin Fıstıkçı bir kez daha sahneye çıktı. Dakikalar 93’ü gösterirken Şahin’in golü ile durum 0-3 oldu ve maç bu skorla Etimesgut lehine sona erdi.

Bu sonuçla maç öncesi 37 puanla 9. Sırada Serik’in 2 basamak altında olan Etimesgut Belediyespor aldığı 3 puanla Serik’in üstüne çıktı ve 8. Sıraya yerleşti. Haftaya başladığı gibi 39 puanda kalan Serik ise 8. Sıraya indi.

Maçı Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan da izledi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi