TDP Başkanı Hasan Çelik; “Türkiye Değişim Partisi olarak, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Serik’te de değişimi başlattık.”

Türkiye Değişim Partisi Serik İlçe Teşkilatı tanıtım toplantısı için, Antalya İl Yönetimi, STK Başkanları ve Serik’te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Köprüçay kenarında Belkıs Mahallesinde Rauf Baba Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Değişim Partisi (TDP) Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, Türkiye Değişim Partisi Antalya Kadın Kolları Başkanı Saliha Seyirci, Serik İlçe Başkanı Hasan Çelik, İl Sekreteri Erdoğan Yılmaz, yönetim kurlu üyeleri Abdullah Yüce, Ali Demirci, Emre Zenci, Emel Dalbudak katıldılar.

Toplantıya basın mensupları ile birlikte davetli olan Serik STK üyeleri; Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Serik Muhtarlar Derneği başkanı Mustafa Barçın da toplantıya iştirak ettiler.

“Serik’te değişimi başlatmaya karar verdik”


Toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye Değişim Partisi Serik İlçe Başkanı Hasan Çelik şunları söyledi; “Türkiye Değişim Hareketi olarak geçtiğimiz yıl 20 Aralık 2020 tarihinde partimizin kuruluşunu gerçekleştirdik ve Türkiye Değişim Partisi olarak siyasette yerimizi aldık. Partimiz Atatürk ilkelerine sahip çıkan, Cumhuriyet değerlerini koruyan ve evrensel hukuka saygı gösteren bir partidir. Bizler de Türkiye'nin her il ve ilçesinde olduğu gibi Antalya’mızda Serik ilçemizde değişimi başlatmaya karar verdik ve Serik’te değişimi başlattık. Başta Serikli vatandaşlarımız olmak üzere herkesi ‘değişim hareketi'ne katılmaya bekliyoruz bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz.”

“Atatürk, Bayrağımız ve birliğimiz bizim için çok önemlidir”

Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, Antalya’da 2 hafta önce partilerinin açılışını yaptıklarını ve büyük bir ilgi ile karşılandıklarını söyledi. Genel Başkan Sarıgül’ün bu partiyi kurarken en önemli konunun Atatürk olduğunu aktaran Arman Karadağ; “Sayın Genel Başkanımız Sarıgül’ün Türkiye’nin baskı altında kalmadan, bağımsız yönetilmesi en büyük temennisidir. Bayrağımız ve hudut birliğimiz bizim için çok önemlidir. 20 senedir yorulmuş bir iktidar var. Bu iktidarın bitmesi gerektiği için hepimiz yola çıktık. Biz değişim istiyoruz.”

“Türkiye bir bütündür”

“Genel Başkanımız Türkiye’nin iki kalple yönetileceğini çok iyi açıklıyor. Partimizin logosunda iki kalp ve bir yıldız ile Trakya ve Anadolu’nun birbirine bağlandığını anlatılmaktadır. Trakya ve Anadolu Türkiye olarak bir bütündür.”

“İlk teşkilatımızı Serik’te kurduk”

Antalya bölgesinde ilk olarak Serik ilçe teşkilatının kurulduğunu söyleyen İl Başkanı Arman Karadağ; “Antalya’da toplam 7 ilçemizde teşkilatlanmamızı tamamladık. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Serik, Antalya’da kurduğumuz ilk ilçe teşkilatımızı oldu. Daha sonra ikinci olarak ise Konyaaltı İlçe Teşkilatımızı kurduk. Biz burada olmaktan Serik’te olmaktan şeref duyuyoruz. Hasan başkanın ve arkadaşlarımızın bize katılmalarını çok önemsiyoruz ve özelikle teşekkür ediyoruz.”

“Yerel basına teşekkür”

Yerel basına da çok teşekkür eden Karadağ, Genel Başkan Sarıgül’ün yerel basına çok önem verdiğini belirterek; “Sayın Sarıgül bize her zaman, ‘Yerel basın çok önemli, yerel basına destek olalım. Bizi yukarı çıkaracak, yükseltecek olan en önemli faktörlerden birisidir’ diyor. Biz de bir kez daha aramızda olduğunuz davetimize icabet ettiğiniz için yerel basınımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi