Özel Akdeniz Yükseliş Fen Lisesi öğrencisi Uğurcan Hatırlı Antalya ikincisi oldu.

İstiklal Marşı’nın 100. Yılına sebebi ile ‘Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı, 100. Yılda 100 Etkinlik’ kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.

Turnuvada Akdeniz Yükseliş Fen Lisesi 9/A sınıfı öğrencilerinden Uğurcan Hatırlı, Antalya ikincisi olma başarısı gösterdi.

Hatırlı, Akdeniz Yükseliş Ortaokuluna başladığı günden beri katıldığı tüm turnuvalarda dereceye girmiş, bu başarılarına Akdeniz Yükseliş Fen Lisesi’nde de devam ederek liseler kategorisinde Antalya ikincisi oldu. Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü Başöğretmen salonunda gerçekleştirilen törene Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan katıldı. Uğurcan Hatırlı madalya ve kupasını Antalya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’den aldı.

Törende Akdeniz Yükseliş Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Halil Topçuoğlu öğrencisini yalnız bırakmadı. Topçuoğlu, kendini her alanda geliştiren ve başarılı olan öğrencileri ile gurur duyduğunu, her şartta onların arkasında olduğunu ve daha nice başarılara imza atacaklarını söyledi.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık; “Öğrencimizi kutluyorum. Bu zamana kadar okulumuzun akademik kazanımlarının yanında sanatsal ve sportif alanlarda da göstermiş olduğu başarılar önümüzdeki dönemde de devam edecektir. Bizler mesaimizin her anında öğrencilerimizin gelişimi konusunda fikir ve projeler üreten bir okuluz. İnşallah ilerleyen süreçte de başarılarımızı hep beraber taçlandıracağız.” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi