Akdeniz Yükseliş Koleji Ortaokul öğrencileri, Yazar Gülten Dayıoğlu’na mektup yazdı.

Yükseliş Koleji öğrencileri Yazar Gülten Dayıoğlu’na yazdıkları mektupla kendisi ile görüşmek istediklerini belirttiler. Öğrenciler mektupta yazar Dayıoğlu’nun kitapları ile büyüdüklerini ve pandemi süresinde bu kitapları okuduklarını ifade ettiler.

Öğrenciler Yazar Gülten Dayıoğlu’na yazdıkları mektupta şunları yazdılar; “Saygıdeğer Gülten Dayıoğlu, Bizler Akdeniz Yükseliş Koleji öğrencileri olarak pandemi döneminde evlerimizde kalarak vaktimizin büyük bir bölümünü sizlerin kitaplarını okuyarak geçiriyoruz. Umarız ülkemizi ve dünyamızı etkileyen bu salgından en kısa sürede kurtuluruz.

5. 6. 7. ve 8. Sınıf öğrencileri olarak bizler pandemi döneminde sizlerin kitaplarını okuyarak vaktimizi güzel bir şekilde geçirmeye çalışıyoruz. Kitaplarınızı okumamıza teşvik eden Türkçe öğretmenimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizleri bu kadar derinden etkileyen kitaplar yazdığınız için de sizlere de en içten, en samimi duygularımızla teşekkür ediyoruz.

Yazdıklarıyla bizlere kitap okumayı sevdiren, bizleri bu denli etkileyen sizi daha yakından görmek, sohbetinize tanıklık etmek bizim için çok güzel ve özel bir anı olacaktır. Bu konuda bizler, okulumuzdan sizlerle iletişime geçmesini ve sizleri okulumuza davet etmesini rica ettik. Akdeniz Yükseliş Koleji öğrencileri olarak sizleri yakından göreceğimiz, şefkatinize katılacağımız o özel günü iple çekiyoruz. Saygılarımızla.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi