Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla öğrenci alan proje okulları arasına alındı.

2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi merkezi sınavla öğrenci alacak.

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından 05.04.2021 tarihinde ‘Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu’nda yayınlanan sınavla öğrenci alacak okullar listesinde bu yıl Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi de yer alarak proje okulu oldu.

Okul Müdürü İsmet Karakaya konu ile ilgili şu bilgileri verdi; “Beş yıldır müdürlüğünü yürüttüğümüz ve birçok başarılara imza attığımız iyi bir ekibe sahip olan okulumuzun sınavla öğrenci alacak olması hepimizi sevindirmiştir. Gerek akademik anlamda gerekse sosyal ve kültürel anlamda okulumuzun yapmış olduğu özgün çalışmalar hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır.

Öğrencilerimizi sadece tek yönlü değil çok yönlü yetiştirmek adına yürüttüğümüz; dil projesi, koçluk sistemi, sanatsal projelerimiz, gezilerimiz, kariyer toplantılarımız, akademik çalışmalarımız, salgın döneminden önce olduğu gibi salgın sürecinde de birçok projemiz çevrimiçi olarak devam etmiştir. Bu yüzden okulumuz her geçen gün rağbet gören ve tercih edilen okullar arasına girmiştir. Okulumuz yapmış olduğu çalışmalarla bu kadar talep görmesini ve proje okulu olmasını sağlayan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bize her zaman güvenen velilerimize şükranlarımı sunar; hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen 8. sınıf öğrencilerimizi 2021-2022 eğitim öğretim yılında okulumuza bekliyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi