Mustafa Nazmi Güven Anaokulu öğrencileri Ankara ve Niğde’deki proje ortakları minik öğrenci arkadaşlarına çeşitli hediyeler gönderdiler.

Serik Mustafa Nazmi Güven Anaokulu öğretmenlerinden Gül Kara ve Selda Çelikezen’ in yürüttüğü, ‘Objektifimden Anı Yakala eTwinning Projesi’ devam ediyor. Projenin Mart ayında öğrenciler proje ortağı okullardaki arkadaşlarına çeşitli hediyeleri gönderdiler.

Öğretmen- öğrenci-veli işbirliği içerisinde hazırlanan hediyeleri öğretmenler belirlenen proje okulları Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu/ Niğde ile Bilge Kağan İlkokulu/ Ankara’ya gönderildi. Projeyi yürüten öğretmenler Gül Kara ve Selda Çelikezen yapılan çalışma ile ilgili şu bilgileri verdiler; “Projenin Mart ayında öğrenciler şehrimizi tanıtan simgesel ürün, nesne ve eşyaları hediye olarak hazırlayıp proje arkadaşlarına gönderdi. Bu hediyeler arasında Antalya tanıtımlı el broşürleri, Serik Spor formaları, turunç reçeli, lokum, midye kabukları, kitap ayraçları, Antalya ve Serik temalı magnetler, anahtarlıklar, kartpostallar, biblolar, portakal kabuklarından çiçek buketi yer almaktadır. Hediyeleri hazırlarken öğrencilerin şehrimize ve kültürümüze karşı farkındalıkları arttı. Öğrenciler şehrimizi simgeleyen ürünleri daha iyi öğrenip, hediyeleşme ve paylaşma davranışı kazanmış oldu. Bu hediyeleri hazırlamada Nazar Boncukları sınıfı ile Uçan Balonlar sınıfı velilerinin büyük katkısı oldu.”

Mart ayında yapılan bu çalışma ile projeye ortak olan okulların öğrencilerinin kaynaşması, ülkemizin kültürel ve tarihi tanıtımı sağlanmış oldu.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi