CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Ankara ya giderek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüştü. Genel Başkan ile görüşmeden önce grup toplantısına katılan Antalya heyeti, daha sonra Genel Başkan ile makamında görüştü. Heyet ayrıca İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Bülent Kuşoğlu’na ve Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı’yı da ziyaret etti.

Demir, “Hala Bir Cevap Alamadık”

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir yapılan ziyarete ile ilgili olarak şunları söyledi; “İlçemizdeki gelişmeler hakkında Genel Başkanımıza bilgiler verdik. İlçemizdeki 500 Bin TL’lik rüşveti devamlı gündeme getirdiğimiz ama hala bir cevap alamadığımızı kendilerine ilettik. Ayrıca Genel Başkanımız ve İl Başkanımızla birlikte ülke gündemi hakkında fikir alış verişinde bulunduk. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkanımızın TBMM’deki Özel Kalem Müdürü Sayın Şükran Kütükçü’ye, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Bülent Kuşoğlu’na ve Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı’ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim”

Haber. Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi