Akdeniz Üniversitesinin düzenlemiş olduğu Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları’nda Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ayşe Durmaz ilçe 1.’si, Antalya 4.’sü ve Türkiye 118.’si oldu. Bir başka öğrenci Rawaa Alnısr ise ilçe 2.’si, Antalya 16.’sı ve Türkiye 190.’cısı oldu.

Okul Müdürü İsmet Karakaya edilen başarı ile ilgili olarak şunları söyledi; “2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren proje okulu olarak sınavla öğrenci alacak olan okulumuz Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi her alanda olduğu gibi Akdeniz Üniversitesinin düzenlemiş olduğu Türkiye Geneli Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları’nda büyük bir başarıya imza atmıştır.

Akdeniz Üniversitesinin düzenlemiş olduğu Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları’nda okulumuz Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ayşe Durmaz ve Rawaa Alnısr elde ettikleri başarılar ile bizleri gururlandırdılar. İyi bir ekiple çalıştığını belirterek öğrencileri her yönden donanımlı bir şekilde yetiştirmek için uğraş vermekteyiz ve bunların meyvelerini de her alanda almaya başladık. İlçemizi ve ilimizi gururlandıran öğrencilerime ve onları hazırlayan matematik öğretmenlerime teşekkür ediyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi