Hasan Çelik; “Türkiye Değişim Partisi olarak Genel Başkanımızın liderliğinde hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Antalya İl Başkanlığı tarafından Antalya’da il ve ilçe yönetimleri toplantısı düzenlendi. Genel Başkan Yardımcısı Cem Karadağ’ın da katıldığı toplantıya Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de görüntülü olarak iştirak etti.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Serik İlçe Başkanı Hasan Çelik Antalya’da yapılan il toplantısı ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Çelik açıklamasında şunları söyledi; “Antalya İl Başkanımız Sayın Arman Karadağ'ın düzenlediği il ve ilçe yönetimleri toplantımıza partimizin Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Cem Karadağ da katıldı. Sayın Karadağ partimizin çalışmaları hakkında bilgiler bizlerle paylaştı. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün toplantımıza görüntülü katılması ise bizleri hem çok mutlu etti hem de çok motive etti. Bu tablodaki güzel ve güçlü kadroyu bir araya getiren Sayın Arman Karadağ Başkanımıza ve katılımıyla bizi onurlandıran Genel Başkan Yardımcınız Sayın Cem Karadağ'a, Genel Sekreterimiz Sayın Erdoğan Başkanımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Türkiye Değişim Partisi olarak Genel Başkanımızın liderliğinde hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Hedeflerimizi ulaşmak için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi