Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Lise Geçiş Sınavında öğrencilerinin başarısını bir barbekü partisiyle kutladı.

AYK Kampüsünde samimi ve doğal bir ortamda düzenlenen barbekü partisine öğrencilerin ve velilerin ilgisi ve katılımı oldukça yüksekti. AYK Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Hepimiz Yükseliş ailesinin bir ferdiyiz veli, öğrenci ve okul sac ayağında bu zorlu sınavı geride bırakarak öğrencilerimizin yakaladığı üstün başarılarla hepimiz gururlandık. Tabi ki bu zorlu sınav süreci hem aileleri hem öğrencileri hem de bizleri oldukça yormuştur. Ancak elde edilen başarılar bizim ve sizin için tatlı bir yorgunluğa dönüşmüştür. Biz öğrencilerimize her türlü fedakarlığı yapıyoruz bugün de burada sizler o tatlı yorgunluğu atmak öğrencilerimizi onore etmek için güzel bir ortamda buluştuk. Bundan sonrası için öğrencilerimize ve sizlerle rehberlik yapmak zorundayız. Tercih döneminde öğrencilerimizde tek tek bir araya geleceğiz.

Bizler, öğrencilerimizin lise hayatına AYK Anadolu ve Fen Lisesinde devam etmesini istiyoruz. Bunun için her türlü hazırlığımızı yaptık. Geniş ve tecrübeli kadromuzla onları geleceğe hazırlamaya hazırız. Bilindiği üzere AYK Anadolu ve Fen Lisemiz Üniversiteye yerleştirme oranları açısından Serik’ in, Antalya’nın en iyi okuludur. Öğrencilerimizin bizimle birlikte liseye devam etmesi onları elit bir üniversiteye yerleşmesi için yeterli olacaktır. Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak işimiz gücümüz öğrencilerimizin başarısıdır.”

Yükseliş Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Halil Topçuoğlu da konuşmasında yeni bir başarı öyküsü yazacaklarını dile getirerek Akdeniz Yükseliş li olmanın ayrıcalıklarını değerli veli ve öğrencilere anlattı. Barbekü partisi nezih bir ortamda yapılan sohbetlerle sona erdi.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi