Geçtiğimiz Pazartesi günü İstanbul'da yapılan kura çekiminde 2. Lig Kırmızı Grupta zorlu rakiplerle eşleşen Serik Belediyespor 2021-2022 Futbol Sezonuna yönelik transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İç transferde 5 futbolcu ile anlaşan Serik Belediyespor dış transferde ise 5. transferini gerçekleştirdi. Bu sezonki 4. transferinde stoper Okan Yıldız ile anlaşan yeşil-beyazlı ekip son olarak Çarşamba günü 25 yaşındaki ön libero Sezer Yıldırım ile 2 yıllık sözleşme imza attı. Son transfer Sezer Yıldırım, geçen sezon Halide Edip Adıvarspor’da oynamış. Yıldırım daha önce sırası ile Bağcılar, Anadolu Üsküdar ve Beşiktaş U21 de forma giymiş bir savunma oyuncusuydu. Önceki gün transfer anlaşması yapılan Okan Yıldız ise son olarak Afjet Afyonspor’da görev yapmış. Yıldız, Bayburt, Tarsus, Pendik, Kastamonu, Trabzon 1461 ve Kartal'da forma giymiş tecrübeli bir oyuncu.

Yaptığı son 2 transferler savunmasını güçlendiren Serik Belediyespor ara vermeden transfer görüşmelerini sürdürüyor. Serik Belediye Spor Kulübü Futbol Takımı transfer komitesi, 23 Temmuz'da başlayacak olan Afyon kampına kadar bütün transfer çalışmalarını yapacaklarını, takımı yeni sezona hazır bir şekilde Afyon kampına göndereceklerini söylediler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi