MANAVGAT Belediyesi Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören çocuklar, bahçede gerçekleştirilen 'Köy Kahvaltısı' etkinliğinde öğretmenleriyle eğlenceli vakit geçirdi.

Miniklerin etkinliğine Manavgat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen, Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, Taşağıl Muhtarı Ali Nail Arseven ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in eşi Hatice Sözen ile birim müdürleri katıldı. Açık havada keyifli vakit geçiren çocuklar, kahvaltı yaptıktan sonra oyun oynadı, gönüllerince eğlendi. Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevi çalışanları ve eğitmen kadrosu, orman ve uzay konseptli sınıflarda eğitim gören 31 çocuğa, yer sofrası kültürünü öğrenmesi, doğal ve yöresel ürünlerin tadına bakması amacıyla yemekleri özenle hazırladı.

Etkinlik sonunda düşüncelerini belirten Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, şunları söyledi: "Taşağıl Kreşi'miz de düzenlediğimiz etkinliğimizle birlikte çocuklarımıza, kültürümüzü tanıtmaya çalıştık. Manavgat Belediye Başkanı'mız Sayın Şükrü Sözen'inde sürekli vurguladığı üzere, her Türk genci kendi örf ve adetlerine göre eğitim alarak yetişmeli. Çocuklarımız, eğlenerek öğrenmeye devam edecektir. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, tüm çocuklarımıza güzel ve mutlu yarınlar diliyorum." DHA

Editör: Haber Merkezi